O SE 4'ü Bende O Şekilde Hayal Ediyorum Kişisel Olarak Kucuk Telefonlara Bayiliyorum 5.4 İnç Boyunda XR Kasasinda Güncel Bir Cihaz Hayali Beni Bile Eritiyor.Ben onu çok dert etmiyorum açıkcası, iPhone 5S'in bile YouTube'ye, Snapchat'e vs. desteği yeni bitti. 11 Pro'nun uygulama desteği 7-8 yıl devam eder bence, spor salonunda bluetooth ile müzik dinlerim, okulda oyun oynarım evde de Instagram ve YouTube kullanırım bu kadar. Keşke Apple yeniden 5.8 inç Pro modeli çıkarsa, 11 Pro'dan sonra eğer SE4 XR kasasında 5.4 inç falan olursa ona geçerim, geçmeye çalışırım en azından.
Şimdilik Samsung Tarafında Z Fold3 Kullaniyorum Bu Arada Batarya Haricinde Memnunum İşin Garip Tarafı En Son 2018'de OneUI'ın İlk Surumlerini Kullanmistim. OneUI 2 Falan 4.1 İle Tekrar Donunce Baya Şaştım Ya OneUI Ne Kadar Değişmiş Böyle Adamlar Resmen Reborn Yapmislar. Heleki Samsung Telefonda Blockchain Keystore Var Adamlar Bildiginiz Telefonun İcinde Kendisine Ait Kripto Para Cuzdani Acmislar Acayip İyi Ya iPhone'a Gelmesi Lazim Kesinlikle ?