komoon
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
komiksin 

Arkadaş antu terk.
Takımı yasa değitirtebiliyor diye övünüyor. Peh!
Yasa neyi değiştiriyor peki, şikeden küme düşmeyi...
komiksin![]()
Arkadaşa daha fazla cevap vermeye gerek yok. Olaya böyle at gözlükleriyle baktığı sürece bizim yazdıklarımızın bir önemi kalmıyor.
Antu üyeliğim yoktur,olsa da şeref duyardım Fenerbahçe'li kardeşlerimle olmaktan.
Yanına yazdığım bence yanlıştı lafını gözlerinizle mi ! okuyup anladığınızı da sormak isterdim ama sormuyorum.
Cevabının yine aynı yanlış anlaşılmış olacağı için gerek duymuyorum
peki sizin geçmişte yaşadığınız pislikler ile küme düşüp düşmemek durumunu değiştiriyor mu ?
Türk futbolunun kurtlar vadisi çekilse gs başroldedir.
Söz müzik : Fenerbahçe'nin küme düşmesini isteyen ve gs nin geçmişinin şahibe ile dolu olduğunu söyleyen A.Çakar.
Tabi sizin taraftarlıktan çıkıp Fenerbahçe düşmanlığına terfinizden sonra açıklamaların mantığı yok siz ananızın ak sütü gibi temizsiniz,biz kirliyiz.YERSEN.
--- Mesaj Güncellendi ---
Aynaya bakmalısın.
Öyle internet forumlarından duyduğun şeyleri yazarak olmaz o işler.
Bak ne kadar takipçi bir polisimiz var, paraları bile görüntülemişler sen neler diyorsun.
Neyse değerli vaktimi filme ayırmam gerekiyor.
İyi forumlar.
Öyle internet forumlarından duyduğun şeyleri yazarak olmaz o işler.
Bak ne kadar takipçi bir polisimiz var, paraları bile görüntülemişler sen neler diyorsun.
Neyse değerli vaktimi filme ayırmam gerekiyor.
İyi forumlar.
Arkadaşa daha fazla cevap vermeye gerek yok. Olaya böyle at gözlükleriyle baktığı sürece bizim yazdıklarımızın bir önemi kalmıyor.
nuh nebiden kalma konuya hala yorum yapılıyor pess.adamlar dışarı çıktı yahu.
TFF tarafından resmi olarak yayınlanmalı , duyurulmalı ..Rapor gerçektir muhtemelen. Dün gece MAA isteyen klüplere raporu yollayacağız dedi saat 2 gibi rapor internete sızdı.
Hakim kararı verdi beyler dağılın.Game over. Bank Asya hayırlı olsun, ki bu rapora göre o bile şüpheli. Amatöre düşmesi lazım.
MAA, dün televizyonda Murat Özaydınlı ile görüşmesini doğruladı zaten. Trabzon, 7. şampiyonluğunu alır.