Şikayetvar.com Esas ben bu siteden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ugur851

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence gayet faydalı bir site. Zamanında birçok sorunumu halletmiştim bu site üzerinden.

yetkilisi varsa cevap geliyo :)) turkcell hemen sorunumu halletti fakat bosch halen cevap vermedi yaklaşık 1 seneyi geçti sorunumu yazalı...

Ama yine de ben siteden memnumum hiç olmazsa bir çok kişiye yardımcı oluyor...

sadeli61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitenin kuruluş amacı iyi, etkili olduğu durumlar da var. Ama ben de sikayetvar.com'dan şikayetçiyim. Mesela şikayeti girdiniz. Firma size bilgilendirme maili atıyor ve sorun giderildi yazıyor:) Halbuki öyle bir durum yok. Zaten siteye baktığınızda bazı firmaların müşteri memnuniyeti %100. Böyle bir oran olamaz diye düşünüyorum.
Gerçi sikayetvar.com kolay kolay bugünlere gelmemiştir herhalde ve bugün bu konumunu kaybetmek istemeyecektir ama ben kendilerine de önerdim. Mesela kredi kartı ücretleri konusu. Ya bu konuda şikayet kabul etmeyin. Ya da bu kadar şikayet var çözüm için bir adım atın. Tabi mesajımı şikayet olarak girdiğimden yayınlanmadı:)
Sonuç olarak 1 kişi bile çözüm bulabilmişse derdine benim için iyidir.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Valla Sürekli Takp Ettiğim bi Çok Sorunumu Hallettiğim Yegane Sitelerdendir . Ben Kesinlike Bu Siteyi kullanmalarını Arkadaşlara Tavsiye Ediyorum.!

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bence de işe yarıo

leyn spybot sende mi burdasın

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Konuyu açtığım tarihten bu zamana kadar görüşlerim bir hayli değişti bunu konu içinde de belirtttim. Artık şikayetçi değilim. :)

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...