Şık Tasarımlı İstenilen Program Yazılımı Yapılır...

programlama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstenilen Özelliklere göre ve renk ile program yazılımı yapılır. Program içinde lisanslama işlemleri mevcuttur..

Mesaj Atmanız Yeterli....

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Mesaj atılmamış konunuz mu var. Kimse sizi takmıyormu aylık 10 liraya açtığınız bütün konulara mükemmel yorumlar. Uzman kadro kol center desteği ve nicesi :D Madem reklam yapılıyor dimi :D

programlama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reklam değil bu bilader. Öğrenci olan arkadaşlara yardımcı olmak için. Biraz Saygı Lütfen...

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hacı para karşılığı yapılan işe YARDIM denmiyor.
Para kazanmana da karşı değilim. Sadece yardım dmeen garibime gittide yazdım =) ha modlar neder bu işe onu da bilemem.

Ama para falan yazmamışsın üstte. Ücretsiz yapcaksan ben 15 20 arkadaş yollayım okuldan ayın 4 üne dönem projeleri var yetişecek. Şık tasarımlı bi kaç tane yapıver. :mrgreen:

Ticaret
Ticaret Kazanç amacıyla yapılan alım-satım faaliyeti. İktisadi malların elden ele geçerek sahip değiştirmesidir. Geniş anlamda ticaret, parayla temsil edilen bütün malların kendi veya başkası hesabına nakden veya hesaben sürekli olarak alınıp satılma faaliyetidir.

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yooo kötü bi amaçla söylemedim.
Ayrıca o 15 yirmi kişide de gayet ciddiydim yav. Bende okuyorum. 1 adet 3ds max projem kaldı. ama sınıftakişlerin vay hallerine. eğer arkadaş yardım baabında yapacaksa yollayacağım arkadaşa. 5 Mayıs Bilişim günleri başlıyor. projeler yetişmesi lazım. =)