ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259
Şiir bölümünde yazı şeklinde yayınlanan şiirler ayrı ve yeni bir başlıkta yayınlanabiliyor fakat şiiri ,söyleyenin sesinden videolu paylaşınca ''Video şiirler'' başlığına taşınıyor.
Daha önce şiir bölümünde açtığım ,söyleyenin sesinden paylaşılan şiirler ''video şiirler '' bölümüne taşınmış.Tabi orada onlarca mesajın ardında kalarak kaybolup gitmiştir.
Özetle ,yazılı şiirler kadar video şiirler de yeni bir başlığı hak etmiyorlar mı?
Bence bu sistem mantıksız ve gereksizdir.
Müzik bölümünde de ''arabesk müzik'' pop müzik vb sabit başlıklar var ama isteyen yeni bir başlık açarak şarkı paylaşabiliyor.
Alın bir tutarsızlık daha.Madem öyle şiir bölümünde de aynı hak tanınmalı.
Sayın modumuz lavinyanın bu konuda bana sözleri vardı.Ancak ona verilen sözler tutulmadığı için dolaylı olarak o da sözünde durup gerekli düzenlemeyi yapamadı.
Saygılar.
Tamam yok birşey..![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Olumlu ya da olumsuz bir görüş belirtilseydi bari ilgili birisinden.Hepsiburada sitesine yazıyorum 30 dk sonra cevap geliyor.
Daha önce şiir bölümünde açtığım ,söyleyenin sesinden paylaşılan şiirler ''video şiirler '' bölümüne taşınmış.Tabi orada onlarca mesajın ardında kalarak kaybolup gitmiştir.
Özetle ,yazılı şiirler kadar video şiirler de yeni bir başlığı hak etmiyorlar mı?
Bence bu sistem mantıksız ve gereksizdir.
Müzik bölümünde de ''arabesk müzik'' pop müzik vb sabit başlıklar var ama isteyen yeni bir başlık açarak şarkı paylaşabiliyor.
Alın bir tutarsızlık daha.Madem öyle şiir bölümünde de aynı hak tanınmalı.
Sayın modumuz lavinyanın bu konuda bana sözleri vardı.Ancak ona verilen sözler tutulmadığı için dolaylı olarak o da sözünde durup gerekli düzenlemeyi yapamadı.
Saygılar.
Tamam yok birşey..
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Olumlu ya da olumsuz bir görüş belirtilseydi bari ilgili birisinden.Hepsiburada sitesine yazıyorum 30 dk sonra cevap geliyor.