3300HP
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
GTA 5 in nisanın 11 gibi almıştım sonra bedava oldu tabi acısı var ama nisanın 20si gibi başlayan bir problem var. Oyuna evimin interneti ile bağlanmaya kalksam her zaman "has signed in (offline mode)" hatası alıyorum. Ancak telefonumun interneti ile bağlanmaya kalktığımda sorunsuz giriyor? Denemediğim yöntem kalmadı... Önce kendi yaptığım bir yöntemle giriyordum. İlk telefonumun interneti ile online a giriyorum sonra telefonumun internetini kapatıp evimin internetine geçtiğim zamanda sunucuda sadece ben kalıyorum ve yüksek ping giriyor. Belgelerden Social Club'u sildim tekrar girmeye çalıştım olmadı... VPN ile denediğimde ise oluyor ama yine aşırı yüksek ping giriyor. Dinamik DNS denemeye çalıştım TP-Link modemimin arayüzü karışık geldi yada ben anlayamadım. İnternetim ADSL 8mbit hızı var. Rockstarın serverları peer-to-peer olduğu içinmi böyle problem? Levelimde az değil onlineda 20ye yakın arkadaş edindim onlarla oynuyorum ama tabi telefonumun interneti sadece 5 gb ve tam bir ayı kesinlikle çıkaramaz. Lütfen yardım edin arkadaşlar... Ayrıca yabancı bir forumda okuduğum yöntemide denedim oda olmadı. Temp dosyasında aşırı fazla .bat dosyası vardı onları silince düzeltebilenler olmuş ama bende hiçbir yöntem çalışmadı? GTA 5 i almadan önce bir tanıdığım denemem için steam hesabını vermişti biraz oynamıştım. Bir süre sonra iletişimimiz kesildi. Acaba arkadaşım ban yedi ve bende onun hesabından oynadığım için IP'm banmı yedi?