Signed in offline sorunu?

3300HP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
GTA 5 in nisanın 11 gibi almıştım sonra bedava oldu tabi acısı var ama nisanın 20si gibi başlayan bir problem var. Oyuna evimin interneti ile bağlanmaya kalksam her zaman "has signed in (offline mode)" hatası alıyorum. Ancak telefonumun interneti ile bağlanmaya kalktığımda sorunsuz giriyor? Denemediğim yöntem kalmadı... Önce kendi yaptığım bir yöntemle giriyordum. İlk telefonumun interneti ile online a giriyorum sonra telefonumun internetini kapatıp evimin internetine geçtiğim zamanda sunucuda sadece ben kalıyorum ve yüksek ping giriyor. Belgelerden Social Club'u sildim tekrar girmeye çalıştım olmadı... VPN ile denediğimde ise oluyor ama yine aşırı yüksek ping giriyor. Dinamik DNS denemeye çalıştım TP-Link modemimin arayüzü karışık geldi yada ben anlayamadım. İnternetim ADSL 8mbit hızı var. Rockstarın serverları peer-to-peer olduğu içinmi böyle problem? Levelimde az değil onlineda 20ye yakın arkadaş edindim onlarla oynuyorum ama tabi telefonumun interneti sadece 5 gb ve tam bir ayı kesinlikle çıkaramaz. Lütfen yardım edin arkadaşlar... Ayrıca yabancı bir forumda okuduğum yöntemide denedim oda olmadı. Temp dosyasında aşırı fazla .bat dosyası vardı onları silince düzeltebilenler olmuş ama bende hiçbir yöntem çalışmadı? GTA 5 i almadan önce bir tanıdığım denemem için steam hesabını vermişti biraz oynamıştım. Bir süre sonra iletişimimiz kesildi. Acaba arkadaşım ban yedi ve bende onun hesabından oynadığım için IP'm banmı yedi?

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Eğer özel bir istekte bulunmadıysanız Statik IP adresine sahip değilsinizdir, bu durumda modemi yeniden başlattığınızda veya DSL Bağlantısı koptuğunda tekrar bağlantı kurduğunuz zaman modeminize yeni bir IP adresi atanır. VPN ile giriş yapabiliyorsanız büyük ihtimal servis sağlayıcısı ile ilgili bir problem vardır, daha önceden modemi yeniden başlatmayı denediyseniz sorun IP'den kaynaklı değildir servis sağlayıcınız ile görüşmeyi deneyin.

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar 3300HP,

Yaşadığınız problem olan Sign in Offline problemini çözmek adına aşağıya bir çözüm bırakıyorum;

• Rockstar Games Launcherini Çalıştır ve En son sürüme güncelle,
  • Rockstar Games Launcher üzerinde oturum aç,
  • Grand Theft Auto V (GTA 5)'i son sürüme güncelle,
  • Çevrim içi iken Rockstar Games Launcher aracılığı ile GTA 5'i başlat,
Bu yöntemi deneyip sonucunu belirtirsen sevinirim, problem umarım çözülür.

Teşekkürler, İyi Forumlar

3300HP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Batuhan kardeşim cevapların için teşekkürler ancak;
Rockstar Games Launcher son sürümünde, GTA5 in dosyalarının içindeki İnstallers dan tekrar kurmayı denedim ancak güncel sürüm var dedi.
Rockstar Games Launcher üzerinden oturum açtım ve Rockstar Games Launcher üzerinden GTA 5'i başlattım yine offline mode dedi.
GTA 5 son sürümünde zaten Build 1868 Online 1.50
Oyunu steam üzerinden Criminal Enterprise Starter Pack ile aldım. İlk indirdiğim günlerde sorunsuz giriyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer özel bir istekte bulunmadıysanız Statik IP adresine sahip değilsinizdir, bu durumda modemi yeniden başlattığınızda veya DSL Bağlantısı koptuğunda tekrar bağlantı kurduğunuz zaman modeminize yeni bir IP adresi atanır. VPN ile giriş yapabiliyorsanız büyük ihtimal servis sağlayıcısı ile ilgili bir problem vardır, daha önceden modemi yeniden başlatmayı denediyseniz sorun IP'den kaynaklı değildir servis sağlayıcınız ile görüşmeyi deneyin.
Cevabın için teşekkürler CapScroLL yakın zaman TT ile görüşeceğim ama pek umutlu değilim.
Bazı forumlarda internet sağlayıcısı (ISP) bu soruna vesile olabilir diye okudum.

3300HP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet sorunu buldum arkadaşlar. Eğer social club'un websitesinede giremiyorsanız güveli interneti kapatmanızda fayda var. TT'den güvenli interneti kapattım ve sorun düzeldi. TT kullanıyorsanız 6606'ya GUVENLI IPTAL yazarak göndermeniz yeterli. Çok +18 içerik bulunduğu için bloklanmış zannedersem?

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Evet sorunu buldum arkadaşlar. Eğer social club'un websitesinede giremiyorsanız güveli interneti kapatmanızda fayda var. TT'den güvenli interneti kapattım ve sorun düzeldi. TT kullanıyorsanız 6606'ya GUVENLI IPTAL yazarak göndermeniz yeterli. Çok +18 içerik bulunduğu için bloklanmış zannedersem?
Gerçekten şu Güvenli İnternet kadar saçma bir şey görmedim, onun yüzünden hiç online oynuyamıyordum.