Sigaranın Yararları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
halam bir gün fındık toplarken kulağına kulak böceği kaçmış(nasıldır bilmem babam anlatıyor). 4-5 damla zeytin yağı damlatmışlar.fayda etmemiş.ardından babam yakmış sigarasını çıkmış balkona. tabi bu arada halam böceğin ısırdığında verdiği acıyla bas bas bağırıyor. adeta yakında bir tane daha kafa çıkmış(şişmekten). babamın aklına bir şey gelmiş... hemen koşmuş mutfağa. yarısına kadar su doldurmuş bir çay bardağının.kısa 2001 in tütününü olduğu gibi boşaltmış içine. çay kaşığıyla bir güzel ezmiş. suyun rengi sarılaşmış.2 damlacık damlatmış ve halamın sesi soluğu kesilmiş...rahatlayınca orada kalıvermiş. sabah uyandığında böcek düşmüş yastığa...

işte sigaranın yararları mı diyeyim zararlarımı diyeyim bilemiyorum...

Hee zaten sigaradan başka çıkaracak birşey yok onu ? TIP diye birşey keşif edilmiş hiç duydun mu ?

demişsin stone kardeş evet tıp diye bir şey var fakat en yakın tıp denilen şeyin uygulanıp edildiği yer 45 km ve dağ yolu...

djwolwerine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunun nesi yararlı. baksana içmeyeni bile öldürüyo

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bi Yerden can Alıyor Bi Yerden Veriyor Yani Halanı kurtarmış Böceğin Canını almış Küllü Zarar:D

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Gene öldürmüş Gene öldürmüş Yarar yok yine ortada :D

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hee zaten sigaradan başka çıkaracak birşey yok onu ? TIP diye birşey keşif edilmiş hiç duydun mu ?

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Sigaranın yararları saymakla bitmez mesela içenler öksürür geceleri rahat uyumazlar hep geceleride öksürürler gece eve hırsız girerse içen de öksürürse hırsız korkar kaçıp gider.. :D:D:D böylelikle hırsız bir şey yapamamış olur :)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evet "tıp keşif edilmiş" ama ilk mesajın öyle değildi o yüzden, hemen kızma :excl:

birde fındık toplayan insanların ne şartlar altında çalıştığına bir ara bak :whistling:

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Kızmamın sebebi savunduğun şey , sanki çok güzel iyi yararlı birşey de savunuyorsun. Adıda "SİGARA" , pimi çekilmiş el bombasını savun bide oda bi kaç saniye sonra öldürüyor zaten pek fark yok ;)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben sigarayı savunmadım ki, o durumda işe yaramış, onu belirttim ;)

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yarasın yaramasın sonuçta zararlı , sitemizde genç kullanıcılarımız var ki böyle özendirici konularda bu tip yorumlar ne yazıkki sigaraya eğilimi arttırır.Zaten çevresel faktörler yeterince bu dürtüyü arttırıyor.Bizde azaltmaya çalışalım değil mi ? :)

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6

tıp diye bir şey var evet ama en yakın tığ denilen şey 45 km uzaklıkta ve dağ yolu...

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Böylesine komik bir konuyu bile ciddileştiren, bu yüzden benim gibi garibanları gülümseten zihniyete teşekkürler. :D:D

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
okuduğunu anlamaktan yoksun insanlar yüzünden çoluk çocuğun ağızına sakız olduk iyi mi :D;)

Reaksiyon puanı
189
puhaa hikaye nerden nereye gelmiş yaa. neden bu kadar büyüttünüz ki. sigaranın yararlı bir şey olmadığını salaklar bile biliyo. neden milleti özendirsin ki. ayrıca regedit son yorumuna da katılıyorum...

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
konu ve yorumlar çok sıradışı olmuş