Sigara ve Futbol

Sucre37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese daha yeni katıldım ve bu konu gerçekten çok canımı sıkmaya başladı sizden yardım istiyorum . Öncelikle ben 11 yaşımda futbol oynamaya başladım gerçekten de yetenekliydim bu konuda baya bir süre oynadım 14 yaşıma kadar . Sol açık oynuyordum ters ayakla ve gerçekten hızlıydım yani 13 yaşımda 16 yaşındaki insanlarla maça çıkıyordum fakat bu taşınma olayı beni bambaşka yerlere getirdi . taşındığım yerde futbola pek ilgi göstermiyorlar bir kulüp binası bile yok . ve ben bir kulübe girene kadar baya sıkıntı çektim fakat girdim 1 maçta 2 gol ve 1 ay sonra klüb satıldı . o yüzden futbolu bırakmak zorunda kaldım . Sigaraya başladım ve okulu bıraktım saçma sapan şeyler oldu anlayacağınız . Şuan aile baskısı var üzerimde aşırı derecede sürekli ''Çalış çalış çalış , bir işe gir çalış , evde anca yat sen '' tarzı şeyler söylüyorlar bence haklılar da ama işde alışmayınca yat yat özgüven de gidiyor . Yani tek yapabilcegim iş Futbolculuk diye düşünüyorum . İlk olarak sigarayı bırakıp cigerlerimi temizlemem lazım sonra fazla kilo larımdan kurtulmam lazım şuan 75 kilo civarındayım 1.80 boy vardır en fazla . Sizden ricam bana bi öneri verin bişey söyleyin bunları nasıl başarabilirim öncelik cigerleri temizleyip kilo vermek ve sigarayı bırakmak . Ben bunları ciddi bir şekilde yazdım sizde ciddi bir şekilde cevap verin !