Şifre kırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer6463102

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar eski arkadaşlarımdan bitanesi benim adıma facebookta fake hesap acmıs durumda ve bütün arkadaşlarımı tanıdıgı için herkese istek yollamakta. hiçbir şekilde onune geçemiyorum. ayrıca benım adıma bircok kıza sapıklık yapıyor ve cok zor durumlarda kalıyorum. bunu engellemek için bir kac kez toplu şikayet ile hesap kapattık ama tekrar facebook acıyor. sizden onun bilgisayarına bi virüs atarak actıgı facebookların hotmaillerini ele geçirmek istiyorum böylece direk hesapları kapatabilirim. bu konuda bi program yazılım varsa bana önerebilirmisiniz. gercekten cok zor durumlara düşüyorum.(sadece hotmail hesap şifresi için böyle bi program istiyorum başka bi amaçla kullanılmayacaktır. forumda aradım fakat bulamadım. eğer gözümden kaçmışsa şimdiden yöneticilerden özür diliyorum)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sen baya yanlış gelmişin yahu :D

omer6463102

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu forum işlerinden pek anlamam ilk buldugum yere konuyu actım :D

omer6463102

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
moderator'den öncelikle özür diliyorum.(tek uye oldugum ve takıldıgım forum shıftdelete digerlerinin hiçbirine güvenmıorum ondan dolayı konuyu buraya acarak arkadaslardan bılgı almak ıstedım. lütfen yanlıs anlasılmasın) daha once bi ara mahkemeye gidip gelmiştim. cok kötü yer bide git gel git gel. işi gücü bırakıp komple bı manyak yuzunden zamanımı ona ayırmam gerekcek.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Arkadaşların sazan mi niye ekliyorlar, bir ileti yaz hepsine eklemesinler engellesinler diye.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu tür konular yasak arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...