Yardım Sıfır topladığım bilgisayarda monitöre görüntü gelmiyor

Emirhancnnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
No signal yazıyor bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Kendiniz mi topladınız bilgisayarı? Kendiniz topladıysanız işlemci ram'ler yada ekran kartı yerine düzgün oturmamış olabilir. Bu üçü düzgün takıldıysa görüntü gelmesi gerekir. Bu üçünden biri düzgün takılmadığında görüntü gelmez.

Emirhancnnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kendiniz mi topladınız bilgisayarı? Kendiniz topladıysanız işlemci ram'ler yada ekran kartı yerine düzgün oturmamış olabilir. Bu üçü düzgün takıldıysa görüntü gelmesi gerekir. Bu üçünden biri düzgün takılmadığında görüntü gelmez.
Evet kendim taktım ama oturdular yerlerine kaç kere çıkartıp taktım sorunsuz çalışıyor kasa her şeyi çalışıyor yani ama görüntü gelmiyor çalıştırıyorum no signal yazıyor

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Evet kendim taktım ama oturdular yerlerine kaç kere çıkartıp taktım sorunsuz çalışıyor kasa her şeyi çalışıyor yani ama görüntü gelmiyor çalıştırıyorum no signal yazıyor
Monitörü de ekran kartına bağladınız değil mi? Yanlışlıkla onboarda takmış olmayasınız?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Valla böyle uzaktan görmeden başka bi çözüm öneremiyorum. Dediğim gibi ya cpu, ram, ekran kartında bişey var. Yada monitörün kablosunda bi sorun olabilir. Bunlar dışında görüntü gelmesi lazım. Birde işlemci intel ise anakart üzerindeki işlemci yuvasına bakın eğilmiş pim varmı diye. Yada amd ise işlemci pimlerine bakın.

Emirhancnnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla böyle uzaktan görmeden başka bi çözüm öneremiyorum. Dediğim gibi ya cpu, ram, ekran kartında bişey var. Yada monitörün kablosunda bi sorun olabilir. Bunlar dışında görüntü gelmesi lazım. Birde işlemci intel ise anakart üzerindeki işlemci yuvasına bakın eğilmiş pim varmı diye. Yada amd ise işlemci pimlerine bakın.
Bir sorun olduğunu düşünmüyorum anakarta bios güncellemesimi lazım acaba

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Hocam tek tek parça parça sistem mi topladın ?

Özel değilse sistemin parçalarını ve fiyatını yazar mısn?

Emirhancnnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlginç bir durum. Ben pek öyle olduğunu sanmıyorum ama.
B450 m anakartların bios 2020 olarak geliyor işlemcim ise 2022 de çıktı yani bios update yapılması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tek tek parça parça sistem mi topladın ?

Özel değilse sistemin parçalarını ve fiyatını yazar mısn?
Ryzen 5 5500 - rx 6700 xt - b450 m a pro max - 8x2 16 gb ram - 500 gb ssd 3300-3100 - 2 li kule tipi soğutucu - Game tech mesh kasa - rampage orbit-s kulaklık - katar pro maus - rampage x-Jammer klavye - Fiyat 16k

Son düzenleme: