Emirhancnnr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
No signal yazıyor bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar
Evet kendim taktım ama oturdular yerlerine kaç kere çıkartıp taktım sorunsuz çalışıyor kasa her şeyi çalışıyor yani ama görüntü gelmiyor çalıştırıyorum no signal yazıyorKendiniz mi topladınız bilgisayarı? Kendiniz topladıysanız işlemci ram'ler yada ekran kartı yerine düzgün oturmamış olabilir. Bu üçü düzgün takıldıysa görüntü gelmesi gerekir. Bu üçünden biri düzgün takılmadığında görüntü gelmez.
Monitörü de ekran kartına bağladınız değil mi? Yanlışlıkla onboarda takmış olmayasınız?Evet kendim taktım ama oturdular yerlerine kaç kere çıkartıp taktım sorunsuz çalışıyor kasa her şeyi çalışıyor yani ama görüntü gelmiyor çalıştırıyorum no signal yazıyor
Evet ilk başta öyle yapmıştım sonra ekran kartına bağladım yine düzelmediMonitörü de ekran kartına bağladınız değil mi? Yanlışlıkla onboarda takmış olmayasınız?
Bir sorun olduğunu düşünmüyorum anakarta bios güncellemesimi lazım acabaValla böyle uzaktan görmeden başka bi çözüm öneremiyorum. Dediğim gibi ya cpu, ram, ekran kartında bişey var. Yada monitörün kablosunda bi sorun olabilir. Bunlar dışında görüntü gelmesi lazım. Birde işlemci intel ise anakart üzerindeki işlemci yuvasına bakın eğilmiş pim varmı diye. Yada amd ise işlemci pimlerine bakın.
Bios güncellemesiyle alakası yok. Bios güncelleme gerektirse bile ekran gelir. Ekranı görmeden bios u zaten güncelleyemezsiniz.Bir sorun olduğunu düşünmüyorum anakarta bios güncellemesimi lazım acaba
Sorunu buldum anakarta bios güncellemesi gerekiyormuş ryzen 5000 serisini direk acamiyormuş anakart biosun güncellenmesi gerekiyorBios güncellemesiyle alakası yok. Bios güncelleme gerektirse bile ekran gelir. Ekranı görmeden bios u zaten güncelleyemezsiniz.
İlginç bir durum. Ben pek öyle olduğunu sanmıyorum ama.Sorunu buldum anakarta bios güncellemesi gerekiyormuş ryzen 5000 serisini direk acamiyormuş anakart biosun güncellenmesi gerekiyor
B450 m anakartların bios 2020 olarak geliyor işlemcim ise 2022 de çıktı yani bios update yapılması lazımİlginç bir durum. Ben pek öyle olduğunu sanmıyorum ama.
Ryzen 5 5500 - rx 6700 xt - b450 m a pro max - 8x2 16 gb ram - 500 gb ssd 3300-3100 - 2 li kule tipi soğutucu - Game tech mesh kasa - rampage orbit-s kulaklık - katar pro maus - rampage x-Jammer klavye - Fiyat 16kHocam tek tek parça parça sistem mi topladın ?
Özel değilse sistemin parçalarını ve fiyatını yazar mısn?