ozgun7
Doçent
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 seneye yakindir s7 edge kullaniyorum. Telefon ilk zamanlarda guzel geldi de simdilerde telefonu degistiresim var. Bir tanıdık sıfır note 5 ile takas edebiliriz istersen dedi sizce ne yapmalıyım?
Telefonun şarjı bir anda daha cok gitmeye basladı. Ayriyetten ilk akıllı telefonum note 3 tü ve ondan daha cok memnun kalmıstım. Bir sebep de bu telefonun kamerası renkleri aşırı açıyor bi geceleri iyiSaçma bir takas. S7 Edge çok daha üstün.
Niye S7 Edgeyi deiğiştirme ihtiyacı duydunuz ?
P9 plus a ne dersinizS7 edge batarya olarak çok iyi bir cihaz. Ekran çözünürülüğü ayarlayıp hayvan gibi verim alınası bir makine. Fotoğraf konusunda Note5 den çok daha iyi. İşlemci konusundada. 2016 yılının en iyi telefonuda seçildi. Yanı bu düşünceniz çok sıra dışı geldi bana. Ama tabiri caizse kazıklanırsınız yapmayın derim.
Hocam p9 plus ve ya mi note 2 ye ne dersinS7 Edge ile devam etmelisin.
Elinizdeki telefon sizi 2 sene çok rahat ve sıkıntısız götürür. Note 5 batarya ve performans konusunda geri bir cıhaz. Biraz daha bekleyin note 8 çıkınca onu alırsınızP9 plus a ne dersiniz
Tamam dikkate alacagım.Elinizdeki telefon sizi 2 sene çok rahat ve sıkıntısız götürür. Note 5 batarya ve performans konusunda geri bir cıhaz. Biraz daha bekleyin note 8 çıkınca onu alırsınız
İlla cihaz değiştireceğim diyorsan note8'i bekle.Hocam p9 plus ve ya mi note 2 ye ne dersin
daha Geriye gidersin Note 5deTelefonun şarjı bir anda daha cok gitmeye basladı. Ayriyetten ilk akıllı telefonum note 3 tü ve ondan daha cok memnun kalmıstım. Bir sebep de bu telefonun kamerası renkleri aşırı açıyor bi geceleri iyi
İkiside s7 Edgenin yanından dahi geçemezHocam p9 plus ve ya mi note 2 ye ne dersin
Bir sorunum daha var o da bir zaman sonra parmak izimi algilamiyordu sifirlayinca duzeldi. Ama dikkate alacagım gorusunu.daha Geriye gidersin Note 5de
--- Gönderi Güncellendi ---
İkiside s7 Edgenin yanından dahi geçemez
Bugün S7 Edgeden sonra geçmen gereken tek telefon XZ premium fakat O bile S7 Edgenin Gece kamera performansının yanına yaklaşamaz. G eceleri çekim için S7 edge daha iyi illa telefon değiştireceksen arkadaşımızın dediği gibi Note 8 bekleBir sorunum daha var o da bir zaman sonra parmak izimi algilamiyordu sifirlayinca duzeldi. Ama dikkate alacagım gorusunu.
Hocam tamam note 5 almayacagim ikna oldum da sen sanirim s7 edge konusunda bilgilisin bu telefonun p9 plus ve mi note 2 den artilarini soyleyebilirmisin bana. Bence kamera konusunda p9 plus daha iyi sabah performansinda.Bugün S7 Edgeden sonra geçmen gereken tek telefon XZ premium fakat O bile S7 Edgenin Gece kamera performansının yanına yaklaşamaz. G eceleri çekim için S7 edge daha iyi illa telefon değiştireceksen arkadaşımızın dediği gibi Note 8 bekle
mi note 2nin kamerası kötüHocam tamam note 5 almayacagim ikna oldum da sen sanirim s7 edge konusunda bilgilisin bu telefonun p9 plus ve mi note 2 den artilarini soyleyebilirmisin bana. Bence kamera konusunda p9 plus daha iyi sabah performansinda.
Tamam hocam ikna oldum sagol. Bu kadar kısa surede olacagimi bende dusunmuyordum da oldu.mi note 2nin kamerası kötü
p9 plusun ise 4K video desteği yok ayrıca işlemcisi S7 edgeden çok daha güçsüz grafik biriminden yola çıkarsak P9 PLUS malit880 MP4 yani 4 çekirdek.
s7 edge mali T880 MP12 yani 12 çekirdekli versiyonu.
Ayrıca gündüz çekiminde daha iyi olduğuna katılmıyorum bende S7 Edge daha iyi
p9 plusun gece performansı zaten rezalet F2.2 diyafram açıklığı ile S7 edge ile gündüz yarışamaz.
Hiç huawei toplarına girmeyin Note 8İ bekleyin
Ayrıca OIS de yok P9 plusdaTamam hocam ikna oldum sagol. Bu kadar kısa surede olacagimi bende dusunmuyordum da oldu.![]()
Ya konustular telefoncuda yok ekran cozunurlugu yok arayuzu iyi bilmem ne p9 plus ı aklıma soktulardı iyice ondan sordum bu kadar.Ayrıca OIS de yok P9 plusda
S7 Edgenin Ekran çözünürlüğüde daha yüksek.Ya konustular telefoncuda yok ekran cozunurlugu yok arayuzu iyi bilmem ne p9 plus ı aklıma soktulardı iyice ondan sordum bu kadar.
Sakın değiştirme mantıksız bir takas olur zarara girersin...Merhaba arkadaşlar. Ben 1 seneye yakindir s7 edge kullaniyorum. Telefon ilk zamanlarda guzel geldi de simdilerde telefonu degistiresim var. Bir tanıdık sıfır note 5 ile takas edebiliriz istersen dedi sizce ne yapmalıyım?