• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sıfır Bir mi Çukur mu

Sıfır Bir mi Çukur mu

• Sıfır Bir

Kullanılan: 1 20.0%
  • Çukur

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
silindi (4631425)

Son düzenleme:
Survivor + Tamirat Tadilat + Doğadaki İnsan

Leyla ile Mecnun

Millet anlaşılan konuya dalga geçmek için geliyor boşuna kendinizi yormayın mod konuyu kapatabilir

Millet anlaşılan konuya dalga geçmek için geliyor boşuna kendinizi yormayın mod konuyu kapatabilir
Kendi görüşümüzü belirtemeyeceksek neden konu açıyorsunuz? Ben kendi şahsi görüşümü söyledim. Saygı duymanız gerekir diye düşünüyorum.. :(

Hiçbiri Kurtlar Vadisi olsa Kurtlar Vadisini seçerdim.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Kurtlar Vadisi çoluk çocuk işi değil :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Kendi görüşümüzü belirtemeyeceksek neden konu açıyorsunuz? Ben kendi şahsi görüşümü söyledim. Saygı duymanız gerekir diye düşünüyorum.. :(
Hiçbiri seçeneğini koyabilirmiyiz.

Son düzenleme:
ikisinin de 1 bölümünün 10 dakikasını izledim . Çukur bana daha güzel geldi ama bilmiyorum ikisinide hiç takip etmiyorum.

Ama sadece iki seçenek var Hiçbiri seçeceğini de eklemek istedim ama sonra vazgeçtim Hangi tür dizilerden hoşlanıyorsunuz deseydim haklısınız ama sadece iki seçenek var ya sıfır biri izliyorsanız a seçeneği ya da çukur izliyorsanız b zaten ikisini de izlemiyorsanız yorum yapmaya gerek var mı?????