seyhmus21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 255
Ne düşünüyorsunuz Arkadaşlar
İkisini de takip etmiyorsanız parmaklarınıza yazık yorum yazmasaydınız.İkisini de takip etmiyorum.![]()
Kendi görüşümüzü belirtemeyeceksek neden konu açıyorsunuz? Ben kendi şahsi görüşümü söyledim. Saygı duymanız gerekir diye düşünüyorum..Millet anlaşılan konuya dalga geçmek için geliyor boşuna kendinizi yormayın mod konuyu kapatabilir
Hiçbiri seçeneğini koyabilirmiyiz.Kendi görüşümüzü belirtemeyeceksek neden konu açıyorsunuz? Ben kendi şahsi görüşümü söyledim. Saygı duymanız gerekir diye düşünüyorum..![]()
Konu sahibi istemediği sürece konusuna müdahale edemem..Hiçbiri seçeneğini koyabilirmiyiz.
Ama sadece iki seçenek var Hiçbiri seçeceğini de eklemek istedim ama sonra vazgeçtim Hangi tür dizilerden hoşlanıyorsunuz deseydim haklısınız ama sadece iki seçenek var ya sıfır biri izliyorsanız a seçeneği ya da çukur izliyorsanız b zaten ikisini de izlemiyorsanız yorum yapmaya gerek var mı?????Kendi görüşümüzü belirtemeyeceksek neden konu açıyorsunuz? Ben kendi şahsi görüşümü söyledim. Saygı duymanız gerekir diye düşünüyorum..![]()