Şiddet İçermeyen Oyun Önerleri

Jankat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar yaşım 16 olmasına rağmen ailem tarafından şiddet içerikli her türlü oyun oynamam yasaklandı. Yaşıma uygun sıkılmadan oynayabileceğim şiddet içermeyen oyunları bu başlık altına yazabilirmisiniz?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Arkadaşlar yaşım 16 olmasına rağmen ailem tarafından şiddet içerikli her türlü oyun oynamam yasaklandı. Yaşıma uygun sıkılmadan oynayabileceğim şiddet içermeyen oyunları bu başlık altına yazabilirmisiniz?
Futbol sever misiniz ?

Jankat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Rocket League ve ilerde Fifa 17 almayı düşünüyorum ayrıca ets2 de alacağım.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
O zaman bulmuşsun oyunları, dediğin 3 oyun da güzel.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Farming simulator olabilir...

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins
Batman Arkham Knight

Özellikle Batman Arkham City oyun dünyasında Half-Life 2'nin açtığı yoldan ilerlemiş bir külttür.
Batman düşmanlarını kesinlikle öldürmez ama biraz tokatlayıp dövüp bayıltır.

Jankat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins
Batman Arkham Knight

Özellikle Batman Arkham City oyun dünyasında Half-Life 2'nin açtığı yoldan ilerlemiş bir külttür.
Batman düşmanlarını kesinlikle öldürmez ama biraz tokatlayıp dövüp bayıltır.
Daha önce Asylum u oynadım gayet güzel oyun. Artık tek çare spor ve yarış oyunlarına kaldı galiba öneriler için teşekkürler.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Portal serisini tavsiye ederim oynamadıysan gayet güzel ..

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Don't Starve
HearthStone
LoL \\ Buna şiddet diyen adama bir GTA'nın yada Mortal Combat'ın malum sahnelerinden birini açarım, görür ebesini :D
DOTA2
World of Tanks \\ Ama insanlara ateş etmiyoruz ki :D
Euro Truck Simulator
War Thunder
Super Hexagon
NeverWinter Online/Tera Online \\ NeverWinter'ı eskiden beri oynarım ama şu zamanlar Tera ile bozdum kafayı :)
Minecraft \\ Evet, kasıtlı olarak tavsiye ettim :D
Robocraft on Steam
Star Conflict on Steam
ArcheBlade™ on Steam
Altitude on Steam
Galcon 2: Galactic Conquest on Steam
Rustbucket Rumble on Steam

Yine steam'den bedava oyunlara ve indirime girmiş oyunlara bakabilirsin. Bir ara Portal'ın iki oyunu 6-8TL arası bir şeydi (Yaz indiriminde). Arada düşüyor fiyatlar, kaçırma.

Eğer konsolun varsa Ape Escape :D

Son düzenleme:

Jankat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar sıkıntı kalmadı her türlü oyunu oynayabiliyorum ( lolede şiddet içeriyor demişti annem: o ne öyle katledildi katledildi)

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Arkadaşlar sıkıntı kalmadı her türlü oyunu oynayabiliyorum ( lolede şiddet içeriyor demişti annem: o ne öyle katledildi katledildi)
İngilizce yap, massacre desin, bir şey anlamasın :D Yada japonca yap :D

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
tüm saydıgınız oyunları almaya yetecek param var ama uyduruk pc yüzünden hiçbirini alamıyorum. gta 5 i custom settings.yml ile en ultra low ayarlarda oynuyorum :(

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
tüm saydıgınız oyunları almaya yetecek param var ama uyduruk pc yüzünden hiçbirini alamıyorum. gta 5 i custom settings.yml ile en ultra low ayarlarda oynuyorum :(
Oyun oynamak için çok güçlü bir bilgisayara ihtiyacın yok. Sistemin ne kadar eski olursa olsun. Oyun oynamak için bilgisayar alacak parası olmuyor herkesin, neyse ki hala oynarken zevk veren bir dünya eski ve nostaljik oyun var.
Don't Starve
HearthStone
LoL gibi oyunlar'ı sistemin açar eğer GTA5'i ultra low'da bile olsun oynayabiliyorsan.
Eski oyunlardan Prince of Persia, Call of Duty 1-4'e kadar, Medal of Honor, Command and Conquer Generals/Red Alert, Unreal Gold(Oynamadıysan bir hazineyi kaçırmışsın), Megaman X1-8, FarCry 1,... say say bitmez.

Games for under powered pcs - Google'da Ara

Games for under powered pcs - Google'da Ara

Araştır biraz, eminim o makinende bile oynayabileceğin ri dünya harika oyun vardır :) Bir oyunun ne kadar eğlenceli olduğunu grafikler değil, oyunun kendisi belirler. Kısacası oyunun yaşına ve grafiklerine bakma.

Not: Eğer o kadar eski bir bilgisayarın var ise içine bir linux dağıtımı kurmanı önerebilirim. Özellikle Manjaro Linux Xfce 350MB RAM kullandığı için sistem kaynaklarını daha az sömürür ve kullanımın daha akıcı olur.

Manjaro Linux - enjoy the simplicity
Misal;

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Misal Xonotic benim favori oyunlarımdan;

Sauerbraten;

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Misal Xonotic benim favori oyunlarımdan;

Sauerbraten;

bu tür oyunları yıllardır oynuyorum zaten. millet hadi gel **** oynayalım diyince kanka pc kaldırmaz demekten gına geldi. şubat tatilinde gtx1070 li sistem geliyor inşallah

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
bu tür oyunları yıllardır oynuyorum zaten. millet hadi gel **** oynayalım diyince kanka pc kaldırmaz demekten gına geldi. şubat tatilinde gtx1070 li sistem geliyor inşallah

Evet bilirim :D Şu arkadaşlar yok mu :D
"Whats App eklesene"
"Benim telefonum eski, Whats App yok bunda"
"Yeni telefon al"
"Sadece normal şekilde mesajlaşsak olmuyor mu ?"
"Mesaj hakkım yok"
"5TL'ye sen mesaj al ?"
"Bak ne diyeceğim, ya Whats App'ı olan yeni bir telefon alacaksın, yoksa benimle konuşmayacaksın. Benimle konuşmak isteyen buradan konuşacak. Ben biriyle mesajlaşmak için her ay 5 TL veremem" (Ama sen 1000TL verebilirsin)

Örnekler artar, seninki başka bir örnek. Bu arkadaşlar adamın iliğini kuruturlar :D

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Neighbours from hell. Ölmeden önce oynanaması gereken oyunlardan biri.