Sibirya Kurdum: MAYA

kingeron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar, Sibirya kurdumuzun ilk 5 ayını sizlerle paylaşmak istedim. İyi Seyirler.

kingeron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ağlatacaksın beni yahu. Eskilere götürdün.
Hakkı Bey, şu anda bizimle değil, mücbir sebeplerden dolayı, Kapadokya'da bir arkadaşa sahiplendirdik. İnanın sürekli arıyorum. Açıp videolarını izliyorum devamlı. Yakında Anne olacak sanırım.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Diğer videoları aşağı bırakıyorum. İlgisi olan arkadaşların beğenisine sunulur.

Son düzenleme:

BestLegend

Doçent
Reaksiyon puanı
205
Maya deyince aklima Oyunbaz youtube kanali geliyor duygulandim :(
1000 aboneden beri takip ederim ama artik adam bi soguk oldu.
Duygulandim, gidiyorum...

kingeron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Maya deyince aklima Oyunbaz youtube kanali geliyor duygulandim :(
1000 aboneden beri takip ederim ama artik adam bi soguk oldu.
Duygulandim, gidiyorum...

MAYA ile tam alakasını anlayamadım. O kanaldaki bir karakter olmalı MAYA.

Reaksiyon puanı
5,164
Hocam sibirya kurdunu evde nasıl beslediniz. Daha önemlisi nasıl eğittinizde ortalığı birbirine katmadı. Zamanında bende beslemiştim gerçi ben sokaktan sahiplenmiştim. Bu yüzden biraz yaşlıydı ancak yinede kıpır kıpırdı...

kingeron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Hocam sibirya kurdunu evde nasıl beslediniz. Daha önemlisi nasıl eğittinizde ortalığı birbirine katmadı. Zamanında bende beslemiştim gerçi ben sokaktan sahiplenmiştim. Bu yüzden biraz yaşlıydı ancak yinede kıpır kıpırdı...
Merhaba, evet Sibirye Kurdu özgürlüğü çok seviyor. Ona özel bir odamızı ayırmıştık ancak, tek başına kalamıyordu geceleri ağlıyordu. Yanına gidip o uyuduktan sonra odadan ayrılıyorduk. Biraz daha büyüdükten sonra tek başına kaldığında odadaki her şeyi parçalamaya başladı. Evde gerçekten bakımı zor, Hatta bir gün kendi kapısını açıp mutfağa girmiş. Eve geldiğimizde mutfak masasının üzerinde bulduk haylazı. Herşeye rağmen asil bir hayvan, eğitim konusunda ısrarlı olursanız başarılı oluyorsunuz. Bir çok komutu öğrettik biz ona. Tavsiyem bahçeli bir evde beslenmesidir.