Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisarım kendiliğinden kapanmıyor ? bilgisayarınız kapanıyor diyor ama kapanmıyor bir türlü . Dakikalarca bekliyorum mavi ekranda ama kapanmıyor bende elle kapatmak zorunda kalıyorum . Neden ve çözümü ne olabilir ?
Sonradan yüklemiş olduğun bir yazılımdan veya sisteminde virüs vs. tarzda şeyler varsa onlardan kaynaklanabilir. Sağlam bir programla taratmanı tavsiye ederim.
bilgisayarın açıkken ctrl + shift + esc tuş kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini açıp işlemler sekmesine gelip orda tanımadığınız bilmediğiniz bir işlem var mı onu bir kontrol ediniz.
Arbalot'un söylediğine ek olarak; (çünkü herkes yabancı işlemleri tanıyamayabilir)
Başlat -> Çalıştır -> eventvwr.msc
Sol menüden "Sistem" ve "Uygulama" sekmelerindeki hataları buraya yaz, daha iyi yardım alırsın.
sistem - acpi hatası için ---
AMLI: ACPI BIOS, 0xcf8 - 0xcff ayrılmış adres alanı içindeki geçersiz bir IO bağlantı noktası adresi okumaya çalışıyor (0xcfc). Bu, sistem kararsızlığına sebep olabilir. Lütfen teknik yardım için sistem satıcınıza başvurun.
NtpClient zaman sağlayıcısı, bir ya da daha fazla zaman kaynağından zaman alacak şekilde yapılandırılmış, ancak şu anda kaynakların hiçbirine erişilemiyor. 14 dakika süresince kaynağa bağlanma denemesi yapılmayacak. NtpClient'ın hiç doğru zaman kaynağı yok.
sistem - cdrom
Sürücü, \Device\CdRom1 üzerinde bir denetleyici hatası belirledi.
sistem - atapi
\Device\Ide\IdePort1 aygıtı, zaman aşımı bitiminden önce tepki vermedi.
Abrolat ctrl + shift + esc bu kombinasyonu 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi .ctrl + alt + del olarak bilirdim hep .Sayende yeni birşey öğrendim. Sağol...