• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shiftdelete'e Girince Uyarı Çıkıyor :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1ruby1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aman öyle demeyin. Sizlere kaliteli hizmet için reklam şart :D

tabiki reklam şart :D ben sadece reklamsız nasıl görüleceğine şahit olduğumuzu belirtmek istedim :D aman yanlış anlaşılmaasın..
reklam=moderatörlerin ekmek parası :D:clap::tt2:

---------- saat 21:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:40 eklenmişti ----------

allah allah tekrar dosya indirmeye başladı chrome dosya adı 40a0ad.pdf dikkatinize

site maşallah virüs kaynıyor. antivirüs programı uyarı verip duruyor

PDF dosyası bana da geldi,içeriğinde ingilizce metin var.

bendede pdf dosyası indiriyor. nedir bu ya en çok girdiğim siteden virüs uyarısı alıyorum..
bir de reklamlarla alakalı demişsiniz. 50 tane reklam alırsan böyle olur :) !

böyle bitşey için 5 tane başlık açılsa azdır ufuk kardeş....

bendede pdf dosyası indiriyor. nedir bu ya en çok girdiğim siteden virüs uyarısı alıyorum..
bir de reklamlarla alakalı demişsiniz. 50 tane reklam alırsan böyle olur :) !

yok canım topu topu görünüde 5 tane reklam var her biri sayfanın %10 nu tutarsa sayfanın %50si reklam en iyisi hesabı bıraksam iyi olcak yoksa bize yer kalmıyacak:biggrin:

Avast kullanıyorum, sorun yok.

Desem de inanmayın. Ahanda şimdi aldım uyarıyı :D

Bende de aynı sorun var, bence www.sdn.com.tr üzerinden yönlendirme yapıyorken bir güvenlik açığı bulunmuş olabilir. Google Chrome kullanıyorum ayrıca.

Olayları kızıştırmakta üstünüze yok.(Öyle ki bir çıkarınız olmalı).
Site virüslü falan değil site administratör'ü gerekli açıklamayı yapt ve reklam alınan serverlerden kaynaklanan bir problem olduğunu söyledi.
Bunu sakız gibi uzatmanın çıkarcılar dahilinde başka kime bir yararı olabilir?

az öncede bende oldu, sdn de n iş dedim virüs felan .... defans ii ama bişi olmaz. :D

Sizde cimrilik yapmayın.Üç bilgisayara bir Norton Antivirüs alın [bendeki 2009 lisanslı]sonra böyle şeyleri kafanıza takmayın.En virüslü siteye zevkine girin.Problem yok.

siz yinede sağlam bi linux kurun işinizi şansa bırakmayın :thumbup1:

Opera ondan çöküp duruyormuş meğer.

Reklamdan kaynaklanan bir problem yaşadık. Durumun düzelmiş olması gerekiyor. Hala uyarı alan arkadaşlar var ise buraya yazar ise sevinirim.
Teşekkürler.

PDF ler muhtemelen Adobe Reader da ki açıkları kullanmak için tasarlanmıştır. İçinde anlamsız şeyler var ve bağdaştıramadım.

Not: Bende PDF inmedi, panther76'nın verdiği linkten indirdim...

şimdilik sorun düzelmiş göünüyor 10 dk yakındır bende sorun yok

Bende sorun yok adblock plus kullandığım için midir :)

65wj1c.jpg

Hala veriyor.....