Haklısınız, kimse kimseye hakaret ve küfür edemez, etmemeli de. Reklam yapıyorsa da reklamın cezası ne ise o uygulanır. Çok basit bir sorum var size: Aynı başlık altında bir sürü kaynaksız konu var. Onları neden kapatmadınız arkadaşlar? Bu adalet değil [MENTION=376]pesimist[/MENTION] . Eğer birşeyleri görecekseniz kendi modlarınız yanlışlarını da göreceksiniz.@Trezcan konuyla bizzat ilgileniyorum. Yüklediğin videoda çok ağır hakaretler olduğu için gizledik... Beklemede kal.
--- Mesaj Güncellendi ---
Tüm SDN Ailesinin kafasında soru işareti kalmaması adına herkes için yapılan açıklama şu şekildedir..
Arkadaşlar ve Trezcan...
Öncelikle yüklediğin videoda çok ağır hakaretler yer alıyor. Kimse kimseye burada hakaret, küfür edemez !.
Açtığın konuların büyük bir bölümünde kendi siten ya da bir çıkarın olan sitelerin reklamını yapıyorsun. Kelimelere saklanan gereksiz reklamların hepsini tespit ettik.. Örnek vermek gerekirse
http://forum.shiftdelete.net/intern...hoo-facebooka-10-tane-patent-davasi-acti.html
Yukarıda linkini verdiğim konudaki "Facebook" kelimesine tıklayınca neden dudu.com'a gidiyor? Neden oraya link verdin.. dudu.com linkini sadece bu makalede değil birçok makalede de görüyoruz. Facebook ile dudu sitesinin ne alakası var?
Sen bu YÖNETİME İSYAN konularını çıkarların zedelendiği için açıyorsun..
Demem odur ki arkadaşlar. SDN yönetimi kimsenin hakkını yemez.
Süresiz uzaklaştırma hakkındır.
Kolay gelsin.
junior editörler bölümü üyelerin kendi yazdığı makalelerin olduğu bölümdür.
Zaten adam da o konu başlığı altında açmış konuyu zaten. Başkalarının bu şekilde pek çok konusu kapatılmadığı halde bu arkadaşın kapatılmış. Olay bu. Konu da burada
--- Mesaj Güncellendi ---
@pesimist Konuya sanırım hakim değilsiniz. Tüm linkleri vereyim olayın tüm seyrini görün.
Link1
Link2
Link3
Son konu da bu konu zaten.
Düzenlediğim mesajı sanırım görmediniz.
"Kaynak belirtme konusunda üye haklıdır. Ona bir şey demiyorum."
sözünüzü de buraya asıyorum. Takdir üyelerin. Kolaygelsin.SDN yönetimi kimsenin hakkını yemez.
İşin özü bu aslında. Adamı sinirlendir, delirt sonra da ağır konuştu deyip banla. Hırsızın hiç mu suçu yok demiş atalarımız.Evet yazdıktan sonra gördüm düzenlediğinizi. Adam haklı diyorsunuz ama haklı haklılığıyla kalıyor. Nezaketen de olsa o supermod arkadaşın özür dilemesi lazımdı. Bunu yapmadı, üstüne bir de kendi haklıymış gibi o üyenin hakkını aramak için açtığı konuyu da kapattı. Sonra iş çığırından çıktı. İnsanları sinirlerini tırmandırıp sonra da "adam haklıymış arkadaş" demek ne kadar doğru? Bunun cevabını SDN üyelerine bırakıyorum. Kolaygelsin.
Demagoji yapmayın lütfen. Saptırmayın konuyu. Kim dedi Allah aşkına bütün suç modlarda diye? Yazmadım mı yukarda kimse kimseye hakeret küfür edemez diye, reklam yapıyorsa yapan cezasını çeksin yazmadım mı? Hem ne yani; bir modun hatası olunca söylemeyelim mi bunu? Lütfen ayağı yere basan sağlam fikirlerinizle cevap verin arkadaşlar, konuyu başka mecralara çekerek değil. Lütfen.Bütün suç modlarda zaten!
Bu Ara Arsız Bela Cok Dinleniyor Herkez İsayaanLaardaaaaaa : (
1 yıl oldu iki üyeliği açalı eleştirildiğiniz zaman mı farkediyorsunuz
maile aktivasyon gelmediğinden açtım ve aradan en az bir yıl geçti
daha önceki mesajda belirttim niye hala multi üylik diye banlıyorsunuz
ne dedim ben bi önceki üyelikte pesimisten uyarı gelmiştir
sadece moderator olduğunuzu hatırlamışsınızdır
bundan dolayı banladınız multi üyeliği bahane ediyorsunuz
Demagoji yapmayın lütfen. Saptırmayın konuyu. Kim dedi Allah aşkına bütün suç modlarda diye? Yazmadım mı yukarda kimse kimseye hakeret küfür edemez diye, reklam yapıyorsa yapan cezasını çeksin yazmadım mı? Hem ne yani; bir modun hatası olunca söylemeyelim mi bunu? Lütfen ayağı yere basan sağlam fikirlerinizle cevap verin arkadaşlar, konuyu başka mecralara çekerek değil. Lütfen.
Evet yazdıktan sonra gördüm düzenlediğinizi. Adam haklı diyorsunuz ama haklı haklılığıyla kalıyor. Nezaketen de olsa o supermod arkadaşın özür dilemesi lazımdı. Bunu yapmadı, üstüne bir de kendi haklıymış gibi o üyenin hakkını aramak için açtığı konuyu da kapattı. Sonra iş çığırından çıktı. İnsanları sinirlerini tırmandırıp sonra da "adam haklıymış arkadaş" demek ne kadar doğru? Bunun cevabını SDN üyelerine bırakıyorum. sözünüzü de buraya asıyorum. Takdir üyelerin. Kolaygelsin.
Birisi reklamdan mı bahsetti?
Aşağıdaki konu gibi bir konuda ben açsam sitenin ismini gizlersiniz değilmi reklam olur diye?
http://forum.shiftdelete.net/tavsiye-ettiginiz-siteler/241829-turkisioyun-com-yorumlariniz-onemli.html
Pardon böyle bir konu açmıştım zaten
http://forum.shiftdelete.net/web-tasarimi/126108-tasarim-bitti-elestiriler.html
Bakın mod ne yazmış
Yani diyeceğim o ki kuralların uygulanmasında standart yok... Kim nasıl işine geliyorsa öyle davranıyor...
Profilimizde yayınlayabiliyoruz websitelerimizi ama neden konu açamıyoruz ? [MENTION=8227]sdn[/MENTION]Pardon böyle bir konu açmıştım zaten
http://forum.shiftdelete.net/web-tasarimi/126108-tasarim-bitti-elestiriler.html
Bakın mod ne yazmış
Yani diyeceğim o ki kuralların uygulanmasında standart yok... Kim nasıl işine geliyorsa öyle davranıyor...
Bende sizi anlayamadım buraya gelen herkes sizlerin kara kaşınıza kara gözünüze gelmiyor bizler shiftdelete'den memnunuz eğer aksini söylesek dediğinde haklıydın biz yöneticilerden muzdaribiz forumlar eğlence bilgi paylaşma sosyalleşme vs. yeridir bunu işkenceye dönüştürmenin anlamı yok.Bak mesela şimdi sana söylenecek söz sende haklısın.Biz bugüne kadar hep hatalarımızı düzeltmeye gerektiğinde özür dilemeye kendimize çeki-düzen vermeye çalıştık. Eleştirileriniz için teşekkür ederiz, bunlarında bize katkısı olacağını düşünüyorum.
Bunun yanında bazı üyeler varki, onlar kendilerini bilir bütün mesajları sadece sdn'yi eleştirmeye baskı kurmaya yönelik ama bu kadar memnuniyetsizliğine rağmen hergün burada... Malesef onların ne istediğini veya ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum...
Profilimizde yayınlayabiliyoruz websitelerimizi ama neden konu açamıyoruz ? @sdn
arkadaşın nickine tıklayınca "Web Sitem" linkine tıklayınca direkt yönlendiriliyor http://www.arastirmadanalma.com/ adresine