Shiftdelete.net'e teşekkürler.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar benimde bir teknoloji destek sitesi var. Oraya sağlam teknoloji haberlerini veriyoruz ve sizden alıyoruz. Portalımızın anasayfasında "Shiftdelete.Net'e Sonsuz Teşekkürler!
shiftdeletelogoif2.jpg

Sitemizin Portal kısmında yayınladığımız içeriklerin%95'i shiftdelete.net editörlerinin haberlerinden! Onlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlar sayesinde siz değerli kullanıcılarımızı bilgilendirmiş oluyoruz. Teşekkürler...
www.shiftdelete.net"

Herhalde bir problem kalmamıştır. Sizden haber alıyoruz alalı o yazı orada ve çalıntı yerine kaynak belirtiyoruz bir masuru yok değilmi. sizemin adını vericem ama ban fln yeriz reklam falan olur diye vermiyorum.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Siteyi bana özelden atabilir misin bakmak istiyorum bir mahsuru yoksa merak ettim siteni ;)

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
souris yalnız mı yiyecen yemeği :Dpaylaşsana kardeşim:(

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Madem yasal olmayan içerik var kaldıralım öyle değil mi ............

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ufak bir bilgilendirme siteyi alenen vermek sakıncalı olacak.Foruma baktığımda yasal olmayan paylaşımlar gördüm ;)

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaldırdım bilmiyordum böyle olduğunu

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ooo fena olmuş bence önce bi izin alsaydın..

hadi 1 konu 2 konu bişey olmaz ama sen resmen sdn'yi klonlamışsın unutma ki her zaman asil olanlar kazanır..

bence başka bir amaç için yayına devam et.. böyle olmaz sdn yönetimiyle bi ilgim alakam olmamasına rağmen benim zoruma gitti..

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
özeli güzelimi kalmış hala bulamadınmı ??

technodestek.net mi ne öyle bişey..

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tıklaıdğın her başlık bannerinde ya açılmayan sayfa veya "üye ol abi, Allah rızası için be yaa" sululuğunda bir iticiliği olan siteymiş..

Arkadaş bence sitesinin reklamı olsun diye böyle bir başlık açtı..

Ve sitesi ömrü boyunca alabileceği en fazla hiti aldı :)

Hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütsün :)

(Not: Domainin alınış yeri ve sahibinin amatörlüklerini farkedince biraz fazla kızdığımızı düşündüm.. Müebbet iptal 36 yeter ;) )

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar, üye ol falan istemiyor. Zaten üye alımları Portalımızda yok :) Yani üye olmak yasak.

Domainin alınış yeri falan amatörce diyorsunuz ama sitemiz şu an çok iyi bir yerde ve daha da büyümeye devam ediyor.

Ayrıca reklam yapmak istemiyorum. Ben SDN yi sevdiğim için haksızlık (kul hakkı derler ona) yapmak istemediğim için herkesin bilmesini istedim. Ayrıca adresi ben vermedim dikkat edersen. Sitem buraya bu konuyu açınca coşmadı.

Tüm üyelerin düşünceleri beni etkiledi. Yazdığınız tüm eleştirilere (olumlu ya da olumsuz) sonsuz teşekkürler.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hayırlı olsun siten için ama,
oldu olacak database olarak da shiftdelete.net'in databasesini çekseydin. boşu boşuna bandwidth şişmesin, db almaya gerek kalmasın..

hadi 1-2 yazı olmadı 3-5 yazı alıntılanır altına yazarsın da resmen bi klon yapmışsın..

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hayırlı olsun siten için ama,
oldu olacak database olarak da shiftdelete.net'in databasesini çekseydin. boşu boşuna bandwidth şişmesin, db almaya gerek kalmasın..

hadi 1-2 yazı olmadı 3-5 yazı alıntılanır altına yazarsın da resmen bi klon yapmışsın..

Kardeşim haklısın. Peki sana ve böyle diyenlere bir soru... Sizce teknoloji haberleri veren daha güncel ve iyi yer biliyor musunuz? Ben dakika dakika tek başıma tüm haberleri nasıl vereyim? Hem de kendi elimle.

Çoğu teknoloji sitesini gezdim. Bunlar ünlü firmalardı. Fakat ayda 1 güncelleniyorlar. Bende tek kaynak olarak (hem de orjinal ve çok hakiki ve alıntı yapmayan) SDN yi seçtim.

Ayrıca forumu biraz gezerseniz (eğer bana hit getirmek istemiyorsanız bunu da yapmayabilirsiniz) destek vermek için ellerimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Kaynak belirtiyorum artık, sorun olmaz diyorum, yanıt ise "Evet" o yüzden terkar teşekkürlerimi sunuyorum.

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Özlü sözler

"Birileri beni taklit etmiyorsa, başarılarımdan kuşku duyarım":)

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence güzel olmuş rambo elinden geleni yaptıgın belli sonuçta 1 kendi yazını yazarsın yarın iki olur bi bakmışsın SDN ye ihtiyacın kalmamış...
Sana siteni geliştirmede ve haber yapmada kolaylıklar diliyorum.

Tabiki benim sadık yarim SDN dir :)

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
En iyisi SDN. Sanki haberlerini verince bir şey eksiliyor mu? Hayır. Yayına devam ediyorum. Onayınızı aldım. Teşekkürler.