Shiftdelete.net Yeni İntro Çalışmalarım

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;EDuaD2imZfw]http://www.youtube.com/watch?v=EDuaD2imZfw&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;cRkubjVjv_A]http://www.youtube.com/watch?v=cRkubjVjv_A&feature=youtu.be[/video]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
güzel olmuş eline sağlık :) ama 1. de çıkan alev ile yazılar arası biraz uyumsuz olmuş gibi. :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
güzel olmuş eline sağlık :) ama 1. de çıkan alev ile yazılar arası biraz uyumsuz olmuş gibi. :)

200-300 arası yazı efektleri mevcut,bir türlü karar veremedim böyle yapmıştım,aceleden dolay ufak hatalar mevcut.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Bu arada hayırlı olsun,moderatör olmuşsun.

Bizi seçmemişler,yazıklar olsun.:D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
3. olan daha iyi :D Ancak 1. nerede :D

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
introlardaki yazı tipleri biraz uyumsuz gibi, fakat gayet hoş:)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Youtube kanalıma abone olabilirsiniz arkadaşlar,altyazılı film ve dizi fragmanları ve Sony Vegas Pro 12 çalışmalarım ile sizlerleyim.:)

[video=youtube;avVDvyurz2E]http://www.youtube.com/watch?v=avVDvyurz2E&feature=youtu.be[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=120932]Bilimzeka[/MENTION]

Sony Vegas Pro 12 .

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
3. Güzel olmuş Arkadaşım beğendim... Eline sağlık...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Dostum çalışmalar ne kadar güzelde olsa bu çalışmaların sahibi sen değilsin ne yazık ki. Yani övgüyü sen değil o templatelerin sahipleri hakediyor. Bunların hepsi hazır şablon bir kaç değişiklikle intro yaptım diyemezsin bu emek hırsızlığına girer :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dostum çalışmalar ne kadar güzelde olsa bu çalışmaların sahibi sen değilsin ne yazık ki. Yani övgüyü sen değil o templatelerin sahipleri hakediyor. Bunların hepsi hazır şablon bir kaç değişiklikle intro yaptım diyemezsin bu emek hırsızlığına girer :)

Öyle sahibi diye bir şey yok,efektler genellikle video + müzik üzerine değişik efektler ile yapılıyor benimde yaptığımda tasarımda bu.Değişik font efektleri ile vs.

senin bahsettiğin konu,İntro sahipleri mevcut RavenProDesign,AquuL vs.ünlü isimler.İntro vs. ve efekt yapımları zordur,template yapımı basittir.

Sony Vegas Pro ve Adobe After Efekt üzerine çalışanlar bilir,kimsenin tasarımını çalacak deliğim,Youtube'da dolu bakmış olursak binlerce adam intro üzerine fontlarla kendini tanıtıyor.Hem öyle hazır intro vs. bulmak kolay bir şey mi? Sony Vegas Pro'da zor değildir,işi kavrayan herkes yapabilir.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
4,5,6...10.'yu göremedim :P emeğine sağlık.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Öyle sahibi diye bir şey yok,efektler genellikle video + müzik üzerine değişik efektler ile yapılıyor benimde yaptığımda tasarımda bu.Değişik font efektleri ile vs.

senin bahsettiğin konu,İntro sahipleri mevcut RavenProDesign,AquuL vs.ünlü isimler.İntro vs. ve efekt yapımları zordur,template yapımı basittir.

Sony Vegas Pro ve Adobe After Efekt üzerine çalışanlar bilir,kimsenin tasarımını çalacak deliğim,Youtube'da dolu bakmış olursak binlerce adam intro üzerine fontlarla kendini tanıtıyor.Hem öyle hazır intro vs. bulmak kolay bir şey mi? Sony Vegas Pro'da zor değildir,işi kavrayan herkes yapabilir.

Dostum beni anlamak istemiyorsun sen. Sony Vegas'ı kullanan biriyim senden çok daha iyi kullanan biriyim hatta ama şunu anla ki yaptığın çalışmaları sıfırdan sen yapmadın bir font değiştirip shiftdelete.net yazmakla intro yaptım diyemezsin. Ben sana çaldın demiyorum zaten yukarıdaki templateler sahipleri tarafından kullanılsın diye ücretsiz sunulan templateler. Yani üzerinde oynanılmasına izin veriliyor zaten. Benim demek istediğim sunulan introların ücretsiz olması demek üzerinde iki değişiklik yapınca sana ait olması demek değildir. Bu arada template yapmak kolaydır efekt yapmak zordur gibi bir cümlede yanlış template kelime anlamı olarak taslak, şablon anlamlarına gelmektedir. Şablon yapılmaz. Sen introyu hazırlarsın dosyalarını paylaşırsan template olur bu kadar basit.

Bu videoda yeterlidir umarım..

[video=youtube;ax3rxqwphjo]http://www.youtube.com/watch?v=ax3rxqwphjo[/video]

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dostum beni anlamak istemiyorsun sen. Sony Vegas'ı kullanan biriyim senden çok daha iyi kullanan biriyim hatta ama şunu anla ki yaptığın çalışmaları sıfırdan sen yapmadın bir font değiştirip shiftdelete.net yazmakla intro yaptım diyemezsin. Ben sana çaldın demiyorum zaten yukarıdaki templateler sahipleri tarafından kullanılsın diye ücretsiz sunulan templateler. Yani üzerinde oynanılmasına izin veriliyor zaten. Benim demek istediğim sunulan introların ücretsiz olması demek üzerinde iki değişiklik yapınca sana ait olması demek değildir. Bu arada template yapmak kolaydır efekt yapmak zordur gibi bir cümlede yanlış template kelime anlamı olarak taslak, şablon anlamlarına gelmektedir. Şablon yapılmaz. Sen introyu hazırlarsın dosyalarını paylaşırsan template olur bu kadar basit.

Bu videoda yeterlidir umarım..

[video=youtube;ax3rxqwphjo]http://www.youtube.com/watch?v=ax3rxqwphjo[/video]

Biliyorum bende onu kastetmiştim zaten,üzerinde ufak oynama vs geliştirmeler yapmak,şuan profesyonel olarak intro veya template yapamıyorum.Çünkü uzun süredir çalışmadım ve bir kaç hafta önce tekrar başladım.İlerde bizde yaparız,sorun değil çalışmak yetiyor.

İyi olabilirsin saygı duyarım.Kolay gelsin arkadaşım.

Bersn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Vegas Pro 11 yüklü bende.Arasında çok fark varmı ?