¹SESİZLİK
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 85
Hangi bayanlar ? ?Telefonun hacklenmiş 37 + 10 bayan tarafından![]()
Hangi bayanlar ? ?Telefonun hacklenmiş 37 + 10 bayan tarafından![]()
37'sinin adı ping ms, 10 tanesinin adı da Jitter msHangi bayanlar ? ?
Normal bir kullanıcı için yeterli. Ancak çağ dışı mı? evet çağ dışı maalesef türkiyedeki tüm standart kullanıcı hızlarısizce bu hıza bu upload iyimi bence güzel olmuş bide
Konuyu trollemezsen sevinirim dostum.
Sizce bu bu hız iyi mi ? Telefon internetidir.37'sinin adı ping ms, 10 tanesinin adı da Jitter ms![]()
yani bana yeterli günde çok oyun indirmiyorum indirsemde ayda bir max işte bana yetiyor ama türkiyede upload durumu çok kötüNormal bir kullanıcı için yeterli. Ancak çağ dışı mı? evet çağ dışı maalesef türkiyedeki tüm standart kullanıcı hızları![]()
aynen kardeşim yeni ISS kurduk zaten. başlıkta kocaman 'SpeedTest arayüzü' yazıyor.lan normal spedd testmiş bende shiftdelete özel sandım
Evet 200 mbps download kullandığım yerde 10 mbps upload bildiğin küfür gibi.yani bana yeterli günde çok oyun indirmiyorum indirsemde ayda bir max işte bana yetiyor ama türkiyede upload durumu çok kötü
tabi tabi çok kötü upload sen benim internete bakyani bana yeterli günde çok oyun indirmiyorum indirsemde ayda bir max işte bana yetiyor ama türkiyede upload durumu çok kötü
O da birşey mi ? Bende bir telefon vardı. Htc desire 626G Plus Hız ölçtüm. 1 mbps.aga en iyi internet benim![]()
Bu konu hakkında defalarca yazı yazdım turkcelle. Geçtiğimiz aylara kadar 5mbps idi hatta upload. O zamanlar yazdım upload hızı ne böyle diye. Lütfedip 10 yaptılarEvet 200 mbps download kullandığım yerde 10 mbps upload bildiğin küfür gibi.
Bendeki 100kb/s yani 0.1 mb/sO da birşey mi ? Bende bir telefon vardı. Htc desire 626G Plus Hız ölçtüm. 1 mbps.
Telefon 3G![]()
Bendekide en yüksek 1mbps. Gidip çatıda ölçtüm 1mbpsBendeki 100kb/s yani 0.1 mb/s
Bunun hakkında çok fazla rehber ve konu var zaten, gerek yok bence.Bu konunun üzerine Wi-Fi hızı nasıl artırılır ve ping nasıl düşürülür konusu gelsin mi![]()
Ping gelsin nolur Allah için gelsinBu konunun üzerine Wi-Fi hızı nasıl artırılır ve ping nasıl düşürülür konusu gelsin mi![]()
Müthiş olur.Bu konunun üzerine Wi-Fi hızı nasıl artırılır ve ping nasıl düşürülür konusu gelsin mi![]()
şimdi merak ettim hocamGüzel bir çalışma olmuş aga, şimdi internet hızını atmayayım bu hızları gördükten sonra..![]()