ShiftDelete.Net satılıyor mu?

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=2]Troy[/MENTION] Röportaj ne durumda bu arada ? :D

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Açıkçası mesaj sayısından yakınmış gibi görünebilirim ancak benim için ne mesaj sayısı ne de üye olduğum yıl ile süpriz hakkına sahip olabilmek dert. Ben burada olayım bir şeyler paylaşayım benimle bir şeyler paylaşılsın, bu bana yeter zaten. Bu mesaj yılın mesajı ödülünü alırsa ve süpriz hakkı kazanırsam, üyelerden katkısı olduğunu bildiğim ve 1000 mesajı doldurmayan arkadaşa armağan etmek istiyorum :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
boş teneke çok ses çıkarır katkı sağlayanla sağlamayanı nasıl ayıracaksın

mesaj sayısını arttırmak çok kolaydır önemli olan mesajın sayısını değil kalitesini arttırabilmek

bu bakış açısına katılmakla birlikte şunu belirteyim ki;

hiç katkı sağlamayanlar ayrı bir konudur, boş mesaj yazılmasına forumda olanak sağlanmış olması ayrı bir konudur... boş teneke elbette ses çıkarır fakat bunu önlemenin yolları var, forumda gereksiz birçok konu var şu mesaj kasanlar olarak nitelendirdiğiniz kesim bu başlıklar altında onca boş mesaj atabiliyor... öncelikle bunun önlenmesi gerekiyor, örneğin forum oyunları ya da vs vs belli başlı konulara günlük mesaj sınırı getirilmeli yahut saat başı birkaç mesaj hakkı tanınmalı... boş mesaj atanlar sorununu çözmek adına mutlak bir çözüm yolu elbette ki bulunabilir fakat zurnanın kontrolden çıktığı nokta önemlidir... boş dahi olsa göbeğini kaşımaktan bir anlık olsun feragat edip elini klavyeye götürmeyen ve foruma HİÇBİR paylaşım sağlamayan kesim, işte bunun bir çözümü yoktur... adam "ben mesaj yazmayacağım kardeşim" diyor, neden diyorsun "forumun kalitesi düşmesin diye" gibi içi boş savuşturma cevaplar geliyor... o zaman 1 gün boyunca hiç kimse mesaj atmadan şu forumda takılsın bakalım sitenin hiti nasıl düşecek bir görelim... oysa bir üye mesaj yazdığı vakit işler değişir, adam yazdığı mesaja beğeni gelmiştir ona bakmak için tıklar-yorumuna yorum gelir onun için tıklar-fikir ayrılığı olur cevap vermek için tıklar, tıklar da tıklar... yani bir şeye tutmadığınız o yorumlar hit arttırır, foruma canlılık katar, sohbet katar ortam olur... boş mesaj atan adam bile yeri gelir canlılık katar, saçma bir şey yazmıştır diğer üyeler bakar eğlenir-yorumu yermek adına yorum yaparlar-diğeri gelir bu yoruma güler forumun aldığı tık artar... birileri ise katkı sağlamadan forumdan fayda bekliyor, ektin mi ki biçesin diyorum ben... üyelik tarihim ve mesaj sayıma bakıldığı takdirde bunun boş mesajcılar ve hiç mesaj yazmayanlara ortak bir cevap niteliği taşıdığını o arkadaşlar elbette ki görecektir... orta karar olmak bu kadar zor mu ?

sürekli olarak tüketen bir aile bireyi aile içinde nasıl karşılanıyorsa bu da onun gibi bir şeydir...

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@Troy bize sorman çok şık bir davranış. ama sdn bizimdir bizde kalsın. sende kal gitme :D

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
bu bakış açısına katılmakla birlikte şunu belirteyim ki;

hiç katkı sağlamayanlar ayrı bir konudur, boş mesaj yazılmasına forumda olanak sağlanmış olması ayrı bir konudur... boş teneke elbette ses çıkarır fakat bunu önlemenin yolları var, forumda gereksiz birçok konu var şu mesaj kasanlar olarak nitelendirdiğiniz kesim bu başlıklar altında onca boş mesaj atabiliyor... öncelikle bunun önlenmesi gerekiyor, örneğin forum oyunları ya da vs vs belli başlı konulara günlük mesaj sınırı getirilmeli yahut saat başı birkaç mesaj hakkı tanınmalı... boş mesaj atanlar sorununu çözmek adına mutlak bir çözüm yolu elbette ki bulunabilir fakat zurnanın kontrolden çıktığı nokta önemlidir... boş dahi olsa göbeğini kaşımaktan bir anlık olsun feragat edip elini klavyeye götürmeyen ve foruma HİÇBİR paylaşım sağlamayan kesim, işte bunun bir çözümü yoktur... adam "ben mesaj yazmayacağım kardeşim" diyor, neden diyorsun "forumun kalitesi düşmesin diye" gibi içi boş savuşturma cevaplar geliyor... o zaman 1 gün boyunca hiç kimse mesaj atmadan şu forumda takılsın bakalım sitenin hiti nasıl düşecek bir görelim... oysa bir üye mesaj yazdığı vakit işler değişir, adam yazdığı mesaja beğeni gelmiştir ona bakmak için tıklar-yorumuna yorum gelir onun için tıklar-fikir ayrılığı olur cevap vermek için tıklar, tıklar da tıklar... yani bir şeye tutmadığınız o yorumlar hit arttırır, foruma canlılık katar, sohbet katar ortam olur... boş mesaj atan adam bile yeri gelir canlılık katar, saçma bir şey yazmıştır diğer üyeler bakar eğlenir-yorumu yermek adına yorum yaparlar-diğeri gelir bu yoruma güler forumun aldığı tık artar... birileri ise katkı sağlamadan forumdan fayda bekliyor, ektin mi ki biçesin diyorum ben... üyelik tarihim ve mesaj sayıma bakıldığı takdirde bunun boş mesajcılar ve hiç mesaj yazmayanlara ortak bir cevap niteliği taşıdığını o arkadaşlar elbette ki görecektir... orta karar olmak bu kadar zor mu ?

sürekli olarak tüketen bir aile bireyi aile içinde nasıl karşılanıyorsa bu da onun gibi bir şeydir...

belki beğeni sistemi bu sorunu çözer, örneğin 10 mesaj atıp 8 beğeni alan kişi 100 mesaj gönderip 5 beğeni alan birisiden daha yararlıdır diyebiliriz :) (bu sürpriz olayı için site yönetimi ve yakınları hariç tabii ki)
bu durumda da çevresi geniş olan avantajlı oluyor bilemedim :)

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
sözün bittiği yer başarılar diliyorum...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
adam 1.000 mesaj üstü herkese tokiden ev alacak değil neyin heyecanı bu...

heyecandan bahsetmişsiniz konu sürpriz değil, burada anlatılmak istenilen şeyi çarpıtmayın... hepi topu 50-60 mesajla çıkıp birileri sadece çıkar amacı söz konusu olduğunda mesaj atmak akıllarına geliyor, anlatılmak istenilen nokta budur... nesini anlamıyorsunuz ? daha düne kadar nickini görmediğimiz birileri çıkıp onca emeği geçenle bizi aynı kefeye koyun derse o iş olmaz... bunca senedir okuyorlar da kime okuyorlar ? kendilerine okuyorlar, bir fayda yok bir şey yok... ona bakarsanız adam üye değil senelerce üye olmadan takılıyor forumda onların siteye kazandırdığı hit ne olacak ? oldu olacak ip lerini bulup onları da emek harcayan üyelerle aynı kefeye koyalım... ben soru sorduğumda cevap verecek adam ararım bunu sağlıyorsa bu SDN hediye falan bunlar fasarya...

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
ne oluyor:D

Bu çalışmaların meyvelerini en iyi şekilde alırsınız inşallah.

bilisimhaber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Webrazzi de 2011 yılında Arda Kutsal'ın yazdığı Nokta satın almasıyla ilgili haberden sonra herhangi bir şey değişti mi?

kaldirimli01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yıllardır teknoloji sdn den takip ediyoruz başarılarınız devam eder inşallah.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sdn demek teknoloji demek başka böyle bir site yok ki piyasada

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Konu eski ilk sayfada açıklama yapılmış.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yakında forumu troydan satın alacağım bekleyin ! :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
SDN iyidir iyi .D herkes yorum yazmış bir ben kalmışım ayıp size :P

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
satış yok. neden yok derseniz, paraya değil bilgi birikimine ve katma değere ihtiyacımız var bizim. bu katma değeri sağlayacak olanlar gelsin.

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
1000 mesaj olmuyor:)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Her gün 1 tl kenara atsam SDN yakındır seni almam. ;)