ShiftDelete.net Premium

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim aklıma şöyle birşey geldi shiftdelete.net'e premium özelliği ekleyelim.

Ben parayla fazladan özellik kazanılmasına karşıyım.
Onun için herkesin bu sitede eşit olduğunu düşünerek şunu diyeceğim.

Asla para ile premium alınmayacak demiş olayım benim tavsiyem 1 ay içinde en çok yararlı konu açan 1000 kişi premium özelliğe sahip olsunlar.Bu özellik 2 ay sürsün.

Gelelim özelliklere mesela

Bir konuya mesaj yazıyoruz diğer konuyada 10 saniye içinde mesaj yazıp göndermeye çalışınca mesaj yazabilmek için şu kadar saniye daha beklemelisiniz diye yazı çıkıyor premiumu olanlarda süre olmasın istedikleri kadar yollasınlar beklemeden.

Premiumluların hesap dondurma özelliği olsun.Yani askere gidiyorsunuz 1 yıl sonra geleceksiniz ayarlardan dondurma süresi diye bir yer olsun onu 1 yıl yapacaksınız 1 yıl dolmadan siz dahil kimse o üyeliğe giremeyecek.Güvenlik için bire bir.

Ben bu kadar düşündüm eğer sizinde eklentileriniz varsa buyrun.

Eğer yine haksızlık olacağını düşünüyorsanız ayda premium kazanacak kişilerin sayısını 10000 e kadar çıkartın nasılsa binlerce üye var bu sitede.Hem böylece sitede kimlerin daha fazla sitede gezinir uğraşır yardımcı olmaya çalışır öğreniriz.

Hem böylece belki de siteye katılımlar da artar.

Artması Hakkı abilerin işine reklamlara ne kadar çok kişi tıklarsa Hakkı abiler o kadar çok para kazanır:D

Başka SDN Premium önerileriniz...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bana pek gerekli bişey gibi gelmedi fakat üyelerimizin istekleri herzaman dikkate alınır. bu istek değerlendirilebilir

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya ben bunu zaten öyle büyük özellikler değil dediğim gibi küçük daha yararlı özellikleri sahip olması anlamında dedim.Yani pek fark olmasın premium olmayanlar arasında ama yinede çok yararlı olacak küçük özellikler eklersek güzel olur hem parasız sadece bize yararı dokunan konular açalım yeter.Dediğim gibi siteye katılım mesaj yollamını yararlı konu paylaşımı da artabilir.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
olmaz o iş.. çok gereksiz , böyle iyi ;)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benimki zaten öneri yapın demedim ki yapsanız daha güzel olur dedim zaten bayağı bir zahmeti olacağını iyi biliyorum.Onun için eğer istiyorsanız öneri tavsiye olarak kalsın.

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Forum kullanıcılarını paylaşıma teşvik etmek için güzel fikir bence ;) ama biraz daha düzenleme yapılabilir.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Üye kaybına da yol açabilir..

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu arkadaş kendini fazla kaptırmış rahat ol relax ol. Benden size tavsiye işiniz varsa PC başına oturun işiniz yoksa kalkın. Belli bir zaman sonra saçlarınız beyazlar demedi demeyin hatta kiminin saçlarına şimdiden ak düştü gözleriniz kızarmaya başlar kamburlaşmaya başlarsınız.Bence PC başında fazla oturmayın biraz sosyalleşmeye gerek var.Yanlışsam söyleyin ama yanlış değilim.:)

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
bencede gereksiz!!!

ferplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arkadaş kendini fazla kaptırmış rahat ol relax ol. Benden size tavsiye işiniz varsa PC başına oturun işiniz yoksa kalkın. Belli bir zaman sonra saçlarınız beyazlar demedi demeyin hatta kiminin saçlarına şimdiden ak düştü gözleriniz kızarmaya başlar kamburlaşmaya başlarsınız.Bence PC başında fazla oturmayın biraz sosyalleşmeye gerek var.Yanlışsam söyleyin ama yanlış değilim.:)

Katılıyorum sana, harbi sağlam yazmışsın belki biraz iğneleyici ama dediklerin doğru, bu da herşeyi forum, ogame, msn sananlara bir öğüt olsun.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Pek gerekli değil bence, 3 sn daha bekle öyle yaz.. Sonuçta böyle bir işlem için tüm üyelerin premium hesabını yaratmak, sürelerini takip etmek.. Fazladan 1-2 kişi daha calıstırmaları gerekir :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Gereksiz :razz:

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bir konuya mesaj yazıyoruz diğer konuyada 10 saniye içinde mesaj yazıp göndermeye çalışınca mesaj yazabilmek için şu kadar saniye daha beklemelisiniz diye yazı çıkıyor premiumu olanlarda süre olmasın istedikleri kadar yollasınlar beklemeden

O kadar hızlımısın yav.Şahsen ben yazdığım mesajı önce kendim okurum hatalı mesaj yazmayı azaltmak için. Acaba sen okumadan mı yolluyorsun :D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bu uygulamalar kalitesiz forumların kullandığı uygulamalardır. Çok gereksiz ve saçma.

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Asla para ile premium alınmayacak demiş olayım benim tavsiyem 1 ay içinde en çok yararlı konu açan 1000 kişi premium özelliğe sahip olsunlar.Bu özellik 2 ay sürsün.

-----

Premiumluların hesap dondurma özelliği olsun.Yani askere gidiyorsunuz 1 yıl sonra geleceksiniz ayarlardan dondurma süresi diye bir yer olsun onu 1 yıl yapacaksınız 1 yıl dolmadan siz dahil kimse o üyeliğe giremeyecek.Güvenlik için bire bir.

Burada 2 ay sürsün premium demişsin ama askere gidicem diyorsun dondurucam hesabımı diyorsun askerlik 15 ay sürüyor premium bittikten sonra ne yapıcaksın.. :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Gereksiz

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Gereksiz...
Ve ayriyeten zararlı...
Şöyle örnek vereyim benim de mod olduğum başka bir forum vardı üniversitde...
orda dedik ki üyeleri daha çok işin içine sokalım onlara ünvanlar verelim ki bu diğer üyelere de teşvik olsun üyeler daha çok konu açsın paylaşımda bulunsun... ilk zamanlar güzel oldu ünvan verilen üyeler harıl harıl çalışmaya başladı ama sonra bir baktık bu ünvan sahibi üyeler normal üyelere karşı farklı tutmlar sergileme gruplaşmaya falan başladılar... kendilerini yönetim gibi görmeye yönetim adına konuşurmuş gibi normal üyelere ahkam kesmeye başladılar tabi normal üyelerde ister istemez bunlrın ünvanlarında dolayı bunlara karşı ezik kaldılar kimileri forumu terketti... bence bu yüzden gereksiz... hatta bana kalsa forumda kimsenin mesaj sayısı bile görünmesin isterim... Bu forumda bana profesör olmakla bu işler olmuyor türünden cevap geldi :S sanki ben yorumlarımı profesör ünvanını kullanarak yapıyorum :S

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
aslında bu uygulamaya pek gerek olmadığını düşünüyorum.herkesin eşit olduğu bu ortam daha güzel.zaten oldum olası premium özelliği sevmemişimdir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Tmm benimki sadece öneriydi ama bu ülkede düşüncelere saygı diye birşey var istemiyorsanız yapmayın sanki hakaret edercesine kızıyorsunuz.Kötü birşey mi yaptım sadece fikrimdi.

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tmm benimki sadece öneriydi ama bu ülkede düşüncelere saygı diye birşey var istemiyorsanız yapmayın sanki hakaret edercesine kızıyorsunuz.Kötü birşey mi yaptım sadece fikrimdi.

İyi de kimse kötü birşey demedi ki sana, sadece fikirlerini beyan ettiler olur mu olmaz mı diye.Gereksiz dediler. Takma kafana ExCeLLeNT.:walkman:

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
frmtr de böyle yapmıştı. en çok onu açana 2 hafta reklamsız forum üyeliği:D