Shiftdelete.net in neden mobil uygulaması yok?

yetkinmuhammet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zevkle takip ettiğim tek teknoloji haber sitesi sdn nin neden mobil uygulaması yok daha dün kurulan webteknonun bile windows phone da bile uygulaması varken sdn nin androidde yok ?

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Androide gelmesini heyecanla bekliyoruz :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Eylül ayinda Android'e gelecek dendi bakalım bekliyoruz. Forum için ise tapatalk uygulamasini öneririm

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Eylül ayinda Android'e gelecek dendi bakalım bekliyoruz. Forum için ise tapatalk uygulamasini öneririm

Kullanıyoruz da çok kullanışlı değil bildirim geldi mi çöküyor bende, başkasında var mı bilmiyorum. Ha bir de mesaj yazılan her konudan bildirim geliyor. Bence forumun kendi uygulaması olmalı.

yetkinmuhammet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanıyoruz da çok kullanışlı değil bildirim geldi mi çöküyor bende, başkasında var mı bilmiyorum. Ha bir de mesaj yazılan her konudan bildirim geliyor. Bence forumun kendi uygulaması olmalı.
Aynen kullanışlı değil

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mobil uygulaması var. Nasıl yok ? Şuan sadece İOS platformunda yakın zamanda Android platformunada gelecektir.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Forum uygulamasının gelmeme nedeni forumu şuanda baştan aşağı yeniliyorlar.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
O konuda [MENTION=2]Troy[/MENTION](Hakkı Alkan) iletişime geçelim yazmıştı bilmiyorum ama olma şansı da var.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Benim demeye çalıştığım atı alan üsküdarı marmaray ile geçti sdnin hala android de bile yok

Zibilyon tane android cihaz olduğu için hepsiyle uyumlu yapmak iOS kadar kolay değil. Mobil uygulama ile teknoloji sitesi olunmuyor. Webtekno SDN'nin yanında bir hiç.

kkaancanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Berkay Oğulcan Tutay'a mail attım ve sitenin yenilendiğini ve yeni uygulamanın kısa süre içersinde yayınlacağı ile ilgili geri dönüş aldım :)