- Konuyu başlatan
se7en
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
darbeye hayır...demokrasiyle cözelim su durumu
hem silahli gelenlerin isi yas sonucda binamiz son teknoloji ile koruma altindadir...
se7en dedi ki:darbeye hayır...demokrasiyle cözelim su durumuhem silahli gelenlerin isi yas sonucda binamiz son teknoloji ile koruma altindadir...
mila12 dedi ki:se7en dedi ki:darbeye hayır...demokrasiyle cözelim su durumuhem silahli gelenlerin isi yas sonucda binamiz son teknoloji ile koruma altindadir...
Heykledik onlarıda tüm sistem devre dışıGeçen gün bakım yapmaya yolladğımız bizim adamımızdı niha ha
![]()
se7en dedi ki:mila12 dedi ki:se7en dedi ki:darbeye hayır...demokrasiyle cözelim su durumuhem silahli gelenlerin isi yas sonucda binamiz son teknoloji ile koruma altindadir...
Heykledik onlarıda tüm sistem devre dışıGeçen gün bakım yapmaya yolladğımız bizim adamımızdı niha ha
![]()
troyhelp...
-BeSTe- dedi ki:se7en dedi ki:mila12 dedi ki:se7en dedi ki:darbeye hayır...demokrasiyle cözelim su durumuhem silahli gelenlerin isi yas sonucda binamiz son teknoloji ile koruma altindadir...
![]()
troyhelp...
![]()
help help
şuna bak admin üyecikten yardım istiyorum puhaha
Sdn bunu da mı görecektik
Troy sen gel yaa böyle admin olmasınn Seni istiyoruuuzzzzz![]()
![]()
mila12 dedi ki:se7en kötü haberimiz var troy da bizim adamımız kaleyi içten feth ediyoduk![]()
mila12 dedi ki:az kaldı merak etmesen 386 mesaj yazmanı bekliyoruz senin ondan sonra adminliğini alacam senin![]()
Kih kih.mila12 dedi ki:az kaldı merak etmesen 386 mesaj yazmanı bekliyoruz senin ondan sonra adminliğini alacam senin![]()
-BeSTe- dedi ki:se7en Senin gibi admin olmaz olsunnn !!!!!! Yalançııııııııııııı
üçkağıtçıııııııııııııııı
Troy başa gelip seni çok kötü yapıcak görürsün seeeeeeen .
-BeSTe- dedi ki:se7en Senin gibi admin olmaz olsunnn !!!!!! Yalançııııııııııııı
üçkağıtçıııııııııııııııı
mila12 dedi ki:-BeSTe- dedi ki:se7en Senin gibi admin olmaz olsunnn !!!!!! Yalançııııııııııııı
üçkağıtçıııııııııııııııı
Sen bizi ele verdiydin dimi dur düşünem ben seni Ajdar yapayım yok yok yada bülent ersoy![]()
-BeSTe- dedi ki:sözünde durmadın hakettin
![]()
neysee ben sıkıldım şu kilidi açsam mı ne haa ???
se7en dedi ki:-BeSTe- dedi ki:sözünde durmadın hakettin
![]()
o dier tarafın konusuydu ben cilingir cagirdim ya![]()
mila12 dedi ki:se7en dedi ki:-BeSTe- dedi ki:sözünde durmadın hakettin
![]()
o dier tarafın konusuydu ben cilingir cagirdim ya![]()
çlingir korkudan giremiyomuş![]()
mila12 dedi ki:Bilemiyecem adam geldi hastane masraflarını istedi bende sana yönlendirdim kapıyı açarken beste yakalayıp süpürgeyi adamın kafasına indirmiş![]()
emelden dedi ki:İnanmıyorum ne yaptınız böyle zaman zaman bakabiliyorum ve abartılmış biraz ama iyi olmuş stres atmışsınız.Bende gidiyorum diye konu açsam sonra da gece 23:59 da şakaa yazsam. O zamana kadar banlanmış mı olurum yoksa?
![]()
mila12 dedi ki:Forum koptu artık biraz zor toparlanır bu![]()
se7en dedi ki:emelden dedi ki:İnanmıyorum ne yaptınız böyle zaman zaman bakabiliyorum ve abartılmış biraz ama iyi olmuş stres atmışsınız.Bende gidiyorum diye konu açsam sonra da gece 23:59 da şakaa yazsam. O zamana kadar banlanmış mı olurum yoksa?
![]()
biraz degil bayagıı abartıldı.. sen gitmemeye özen göster![]()
![]()