byhck
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
noldu boyle ya biraz ara verince site hemen değişiyor ama sevdim bu değişimi güzel olmuş

Erthon dedi ki:Demekki birde tarumar kırbaç'ı görseniz ölürsünüz![]()
hele ajdar neydi...Erthon dedi ki:Demekki birde tarumar kırbaç'ı görseniz ölürsünüz![]()
kullanıcı dedi ki:Eski admin yeni üyecik Troy'un site dahilinde gizli bir operasyon yürüttüğü iddia ediliyor. Dikkatli olun arkadaşlar. SDN Ofis'te kapalı kapılar ardında neler oluyor öğrenmeliyiz.
seçiL dedi ki:ajdarda mı vardı![]()
tonce dedi ki:seçiL dedi ki:ajdarda mı vardı![]()
ohooo saat 12 itibariyle neler olmadı ki![]()
Arkadaşlar 8 gizli var forumda baskın büyük olcak gibi. :#![]()
Yardım edelim. Kimin ifadesi alınacak?red-bird dedi ki:ay Juli topu attı kaçtı ben tek başıma üstesinden gelememki bunca üyenin![]()
onair dedi ki:Arkadaşlar kim yaptıysa lütfen eski haline getirsin siteyi. Lütfen, rica ediyorum.
Gece üzeri site hacklendi. Arkadaşlar isterlerse geri düzeltirler.onair dedi ki:Arkadaşlar kim yaptıysa lütfen eski haline getirsin siteyi. Lütfen, rica ediyorum.
doğru söliidead_ghost dedi ki:onair dedi ki:Arkadaşlar kim yaptıysa lütfen eski haline getirsin siteyi. Lütfen, rica ediyorum.
bırak eğlensinler ya kaç tane 1 nisan var 1 yılda![]()
dead_ghost dedi ki:şirine bana kilit yetkisi verildi sana verildimi yoksa banamı özel ?
bilmiyorum ya susma hakkımı kullanmak istiyorum çaktırma dediler :#*SiRiNe* dedi ki:dead_ghost dedi ki:şirine bana kilit yetkisi verildi sana verildimi yoksa banamı özel ?
Şaka yapıyorsun dimi
bende hala bi yetki yokta....!
yok öyle bi hakkın kitlede görelimmmmm HIHdead_ghost dedi ki:bilmiyorum ya susma hakkımı kullanmak istiyorum çaktırma dedilerbilmiyorum ya susma hakkımı kullanmak istiyorum çaktırma dediler :#*SiRiNe* dedi ki:dead_ghost dedi ki:şirine bana kilit yetkisi verildi sana verildimi yoksa banamı özel ?
Şaka yapıyorsun dimi
bende hala bi yetki yokta....!
olsa çok üzülürmüydün ona göre yapacam ...*SiRiNe* dedi ki:yok öyle bi hakkın kitlede görelimmmmm HIHdead_ghost dedi ki:bilmiyorum ya susma hakkımı kullanmak istiyorum çaktırma dedilerbilmiyorum ya susma hakkımı kullanmak istiyorum çaktırma dediler :#*SiRiNe* dedi ki:dead_ghost dedi ki:şirine bana kilit yetkisi verildi sana verildimi yoksa banamı özel ?
Şaka yapıyorsun dimi
bende hala bi yetki yokta....!![]()
Buralardayım ben sağolasınkullanıcı dedi ki:Yardım edelim. Kimin ifadesi alınacak?red-bird dedi ki:ay Juli topu attı kaçtı ben tek başıma üstesinden gelememki bunca üyenin![]()