Aynı zamanda logo ve arama kısmı yukarıya taşınıp banner fotoğrafı kaldırılmış.Bir tek YouTube videosu kaldırılmış olarak anladım ben. Ne gibi değişiklikler yaptınız hocam?
ShiftDelete.Net logosunun yeri değişti, kurallar ve soru sor vs. logonun yanına alındı, yeni mesajlar ve yeni konu aç kısmı düzenlendi, profil logosu, e-posta ve arama kısmı alanı düzenlendi. Umarım bu yeni halini beğenirsiniz.Bir tek YouTube videosu kaldırılmış olarak anladım ben. Ne gibi değişiklikler yaptınız hocam?
Bu tasarladığım yeni ana sayfa bence çok güzel ama eklenir mi bilmiyorum. YouTube videoları için @SDNRobot üzerinden konu başlığında YouTube başlığı ve konu içerisinde de linki olacak şekilde entegrasyon sağlanabilir.Ana sayfadaki Youtube bölümü kaldırılsa yetecek aslında. Bu video kısmı farklı bir yerde gösterilmeli bence.
Xenforo dan anlayan vardır, yönetimde.Ayarlanır ancak bu tamamen Xenforo ayarları ile oynamasını bilen bir kişi tarafından oynanması gerekir.
XenForo'dan anlayan kişilerin yönetimde olduğunu düşünüyorum. Umarım gerekli aksiyonlar alınır öyle umuyorum.XenForo'dan anlayan vardır, yönetimde.