• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shiftdelete.net Engellendi!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ibqy2DnW8HbtFy.jpg

Platform: Windows 8
Uygulama: F-Secure Internet Security 2013 Win8 Tec Prewiev Ver.

Daha önce karşilaşmadim böle bişiyle

Kaspersky Internet Security 2012 ile tarattım temiz çıkıyor..

Email Adresini Tarat Ve Hangi Tarayicidan giriyorsun Bugibi Skintilar Iede oluyor choreme dene Fln !Ve Saat Tarih Kontrol Et Ve Fatiha Oku Birde Oyle Acmayi Dene

Üst yönetime iletiyorum sorunu ama bizden kaynaklı olduğunu pek düşünmüyorum. F-secure'un saçmalaması büyük ihtimalle.

bence senin bilgisayar bozuk böyle bir uyarıyı veriyorsa ondan şüphelenmelisin :D

F-Secure geçen yıldan da böyle uyarılar veriyordu sdn'ye.
F-Secure'ün reklamları dert etmesi ya da yanlış alarm olabilir.

Merak etmeyin ShiftDelete.Net büyük bir harekettir ve bu hareket engellenemez. Rahat olun. Ölmez bu hareket ölmez bu dava.

Reklamlar engelli değilse ondan kaynaklanıyor büyük ihtimal.. Tarayıcıya bi adblock kur bidaha engelleme olmaz..

sitenin sorunu sanırım key kampanyalarını gördüler f secure ekipleri o yüzden kategoriyi engellediler.

Demekki yıllardır viruslu bir siteye giriyormuşuz... Kendimi aldatılmış hissettim gibi :)

çok eskiden kaspersky internet security de girmeme uyarisi veriyordu fakat sonra yonetimin girisimiyle cozulmustu problem

Büyük ihtimal kullandığınız güvenli yazılımı kaynaklı