ShiftDelete.Net benzeri template (şablon) nereden bulunur?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
cıssss ortam ateşli

sdn teması gerçekten çok hoş gözü yormayan bir tema photoshop kullanmayı becerebillirsem kafamda bir çok tema var ayrıca redgreen e teşekkürler.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bence güzel değil.. boş bi sayfanın üstüne html sitesi gibi duruyo..
şuanda en güzel teması bulunan sistem joomla/mambo .. ama sdndeki birazdaha görsellik gerek.. misal 3d, cerçeveler bloklar falan olsa iyi olr..

Reaksiyon puanı
189
respectndpeace dedi ki:
RadoN dedi ki:
cgrszone dedi ki:
Save As yapıp gerekli yerleri PHP ye bağla al sana tema. neden kasıyonuz ki :D

hahha.. ne kdar pratikmiş yaw.. :P :D

Cidden baya kolaya indirgemiş :D

ben kendim tasarlayıp kodlamayı sevdiğim için bu yöntem bana kolay geliyo. joomlayı sevmiyorum (çakma webmaster lafı vardı hatırlarsanız. onlardan olmamak lazım)

n0aX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Joomla kuran herkes webmaster/coder zaten.. plugin mi geli$tirdin sifirdan bu sifati koydun kendine diye de sormaz kimse, sayfalarinizi gezen "o portal/forum cok guzel yapan guzel yapmis" diye de bir cok insanin emegi ustunden prim yaparsiniz..

mysql sunucu adresi: kullanici: parola: alanlarini doldurabilecek kadar ingilizce bildikten sonra sizi kim tutar? bilmeseniz de sorarsiniz baska bir forumda, elbet yazan birisi cikar..

"Her eve bir portal , bir forum" projesinden siz de faydalandiniz. araklanacak bir template de bulduktan sonra siz de "admin" siniz.

Hayirli ugurlu olsun, denyo sayisi bir tane daha artti i$te.

Saygilarimla
n0aX

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
n0aX dedi ki:
Joomla kuran herkes webmaster/coder zaten.. plugin mi geli$tirdin sifirdan bu sifati koydun kendine diye de sormaz kimse, sayfalarinizi gezen "o portal/forum cok guzel yapan guzel yapmis" diye de bir cok insanin emegi ustunden prim yaparsiniz..

mysql sunucu adresi: kullanici: parola: alanlarini doldurabilecek kadar ingilizce bildikten sonra sizi kim tutar? bilmeseniz de sorarsiniz baska bir forumda, elbet yazan birisi cikar..

"Her eve bir portal , bir forum" projesinden siz de faydalandiniz. araklanacak bir template de bulduktan sonra siz de "admin" siniz.

Hayirli ugurlu olsun, denyo sayisi bir tane daha artti i$te.

Saygilarimla
n0aX

Denyolukla ne alakası var. Admine denyo demeye getiriyorsun öylemi, kulağın işitiyormu ne söylediğini :D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Bence tema gayet hoş.. Kullanışlı hızlı ve göz yormuyor

n0aX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
erol_1982 dedi ki:
Denyolukla ne alakası var. Admine denyo demeye getiriyorsun öylemi, kulağın işitiyormu ne söylediğini :D

Hedef belli orada erol, konuyu saptirmaya cok gerek yok.. Bahsettigim durum belli cgrszone un soyledigini biraz daha devam ettirdim i$te, çakma webmaster-çakma admin ")
Insanin yonetme arzusu her ortamda kendini gosterir, boyle bir konuda yeterlilik gostermeye de gerek yoktur , nasilsa geli$iguzel "patlayan" bu forumculuk furyasinda yer bulursunuz, kendi coplugunde oten horoz misali, kendi forumunuzda öten bir admin olursunuz ")

Saygilarimla
n0aX

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya beyler niye tartışılıyoki bu konu bu siteden daha kolay bir site varmı
Başta kopyalamak hiç iyi bir şey değiil
Bu sitenin ana sayfasını html'den yapaibilirsinz
sol taraftaki resimleri masüstüne kaydet
ya ordaki haberleri ise çogu asp sitesinde var asp haber sistemi bu kadar yaw neyi istiyorsunuz anlamış değilim
ya işini bilen kolay bişekilde yapar işte

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
evet arkadaşlar shiftdelete'nin şablonunu buldum ama bir sorun var. sdn'in coderları temayı bayağı değiştirmişler sanırsam şuanki sdn'in şablonunun halini alması uzun sürer. ismini yazmak istiyorum ama troy kızar diye korkuyorum.

yazayım mı? Troy

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
konudaki ilk mesajımda da belirttim.

kısa zaman içerisinde bu şablonu, vermeyeceğiz. tasarımımız değiştiğinde halka açabiliriz.

sözün vardı troy :mrgreen:

tasarım değişti bekliyoruz... :stuart: :stuart:

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Burada açabiliriz belki anlamında kullanılmıştır :D Kesin olarak söylenmemiştir :D

kesin olarak paylaşacağını söylememişti ama kesin olarak cevap bekliyorum paylaşacakmı paylaşmayacakmı ??

yani paylaşmasada değişen bir şey olmaz hayatıma kaldığım yerden devam ederim ama.. Paylaşırsa joomla'da kendimi geliştiririm :icon_: