ShiftDelete.Net Ailesine sonsuz teşekkürler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
başarılarının devamını dilerim, iş konusundada inşaAllah bende bir atılım gerçekleştiririm artık...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Teşekkürler yemiş kadar oldum :) Hem Tekirdaga kadar sakızlı muhallebinin ne sakızı kalır ne muhallebisi :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Teşekkürler yemiş kadar oldum :) Hem Tekirdaga kadar sakızlı muhallebinin ne sakızı kalır ne muhallebisi :)

Bir ara mini SDN zirvesi yapalım ya :D Ne dersin ?

Ayırca [MENTION=120836]byunker[/MENTION] bi çay sölersin bize müdür yardımcısı olmuşsun o kadar :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Geçen Ankara'da ayarlamaya çalıştım ama pek ses çıkmadı, İstanbul'u da ben fazla bilmiyorum, ama bi gün büyük bi buluşma yaparız inşallah, Başkentte bikaç kez yapmıştık her sene yapıp gelenekselleştirmeyi düşünüyorum bu sene inşallah :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Geçen Ankara'da ayarlamaya çalıştım ama pek ses çıkmadı, İstanbul'u da ben fazla bilmiyorum, ama bi gün büyük bi buluşma yaparız inşallah, Başkentte bikaç kez yapmıştık her sene yapıp gelenekselleştirmeyi düşünüyorum bu sene inşallah :)
Malkarada okuyodun galiba yanlışsam düzelt lütfen. Ben her gün Tekirdağdayım gelirken forumdan bir mesaj çak bana uygun olursa (muhtemelen ayarlarız bişiler :D) Rıhtımda falan çay içeriz:D sonra cafe x'e kaçarız :P

Özgür Çetin

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Böyle haberler duymak bizi sevindiriyor. SDN ve ekibimiz adına hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Bizi takip etmeye devam edin. Daha da yükselirsiniz inşallah....

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5

O zaman İstanbul'a geldiğiniz zaman hep beraber sakızlı muhallebi yeriz :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Bir ara mini SDN zirvesi yapalım ya :D Ne dersin ?

Ayırca @byunker bi çay sölersin bize müdür yardımcısı olmuşsun o kadar :D

İstediğin Çay olsun :)

Böyle haberler duymak bizi sevindiriyor. SDN ve ekibimiz adına hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Bizi takip etmeye devam edin. Daha da yükselirsiniz inşallah....

İnşaallah, Çok Teşekkür ederim :)

görevinizde başarılar

Teşekkür ederim :)

başarılarının devamını dilerim, iş konusundada inşaAllah bende bir atılım gerçekleştiririm artık...

İnşaallah En kısa sürede istediğin yere gelirsin :)

Daha iyi yerlere gelmen dileğiyle başarını tebrik ediyorum kardeşim. Site yine sana yardımını sürdürecektir ;)

Çok Teşekkür ederim ederim Rabbim Hepimiz İçin İyi olanı Nasip eylesin

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hayırlı olsun müdür :D artık arada sırada hediye kontör atarsın bize:D:D:D:D:D

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=120836]byunker[/MENTION] sanmıyorum, 19 yaşında C++/php uzmanı ilanlarına başvuru yapınca millet ağzını bırakıp yüksek öğretim diplomalarıyla gülüyolar, ben daha lisedeyim... :(

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Malkarada okuyodun galiba yanlışsam düzelt lütfen. Ben her gün Tekirdağdayım gelirken forumdan bir mesaj çak bana uygun olursa (muhtemelen ayarlarız bişiler :D) Rıhtımda falan çay içeriz:D sonra cafe x'e kaçarız :P

Yok malkara değil başla bi yer :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@byunker sanmıyorum, 19 yaşında C++/php uzmanı ilanlarına başvuru yapınca millet ağzını bırakıp yüksek öğretim diplomalarıyla gülüyolar, ben daha lisedeyim... :(

microsoft açık akademiye başvur net üzerinden ordan sınavları tamamlayıp geçersen eğer sertifikanı alırsın o zaman sen gülersin onlara dostum sıkma canını

Yok malkara değil başla bi yer :D

istanbul'a yolunuz düşerse SDN ofis kabul ederse bizi alırız sakızlı muhallebilerimizi çay da içeriz muhabbetde ederiz :)