• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

ShiftDelete.Net Ailesine sonsuz teşekkürler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yaklaşık 1-2 yıldır shiftdelete.net takipçisiyim yeni yeni form da aktif olmaya çalışıyorum sabah kalktığımda akşam yatmadan önce takip ettiğim shiftdelete.net iş hayatımda kariyer yapma olanağı sağladı shiftdelete.net'ten öğrendiğim çoğu bilgi sayesinde şuan bir gsm operatör'ü bayisinde müdür yardımcılığı görevine getirildim çok mutluyum ve mutluluğumu siz çok değerli dostlarım ve shiftdelete.net ailesiyle paylaşmak istedim konuyu yanlış yere açmış olabilirim mazur görün :)

teknolojinin olduğu her yerde shiftdelete.net

saygı ve sevgilerimle

Göreviniz hayırlı olsun : )

hayırlı olsun başarılar :)

hayırlı olsun... daha iyi yerlere gelmen dileğiyle..

Hayırlı olsun arkadaşım.. Senin adına sevindik...

Hayırlı uğurlu olsun :)

E bi tatlını yeriz kardeşim bende yeniyim gerçi :)

Görevinde başarılar dilerim.
İnşallah müdür olarakda görürüz :)

Aynen ya hani bisim tatlımızz ? :D

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim,

SDN'de okudukların seni müdür yardımcısı yaptığına göre, mevcut bilgilerini paylaşırsan burada da mod.luğa gelmen mümkündür.
mod.luğa geldinmi de, müdürlük garanti aga! :)

Herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) inşaallah mod.luğa da adayız nasip olursa şu aralar biraz yoğunuz malum kampanyalar yeni tarifeler evraklar vakit ayıramadım ama her vakit bulduğumda bilgileri paylaşıcam sizlerle tekrar çok teşekkür ederim

--- Mesaj Güncellendi ---

Aynen ya hani bisim tatlımızz ? :D

hangi tatlıyı seversiniz göndereyim :)

Tavuk göğsü veya sakızlı muhallebi :)

Daha iyi yerlere gelmen dileğiyle başarını tebrik ediyorum kardeşim. Site yine sana yardımını sürdürecektir ;)