ShiftDelete.Net 1. Şiir yarışması

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sayın. Zorhak,

Genel anlamda forumlarda ikili yazışmalardan imtina eden birisiyim. Zira bu yazışmalar çoğu kez pozitif sonuçlanmaz! Şukadarını ifade edebilirim ki; Benim ve bu topik'te benzer yorumlar yazan bazı üyelerin çekinceleri, kısaca üyelerin kendi bakış açısı ile oy kullanabilmeleri gerçeğidir! Bazen insanları etkileyebilmeniz için otorite olmanız gerekmez :)

Burada forum sükünetini teknik olarak SDN Modları sağlamalıdır düşüncesinden hareketle konuyu breyselleştirmeden modlara bir kaç soru yönelttik. Bu çekincelerimizde ise maalesef haklı çıktık. Şiirine oy verebilmek için insanlar bir kaç kez "Fake" üye oldular!

Doğrusu oylama bitimine kadar üyeleri etkilememek adına, üye arkadaşlarımızın oyunun rengini ve yorumlarını oylama bittikten sonra yazmaları daha yerinde olurdu. Şahsen konuya dair benim vurguladığım bu nokta olmuştur. Kimseyi bireysel olarak hedef göstermiş yada eleştirmiş değilim.

İyi paylaşımlar dilerim.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
ben yokken şiirler oylanmış, yarışma bitmiş. :(

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
by efsane kardeş, bu yarışma bitmez ben sana söyleyim :D :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yarışmadaki oylama ve elenme şeklini biraz daha acımasız yapmak gerekiyor sanırım :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yarışma uzun sürdü bence. Yani oylama kısmı. Biraz daha kısa tutabilsek daha iyi olur gibi geliyor. Kimseye haksızlık geçmesin diye ilk gruplardan iki şiir çıktı mesela. Sonra ikinci grupta toplanan şiirler arasından ilk üç ödüllendirilmeli. Böylece daha kısa sürede daha iyi bir oylama yapılacak ve insanların o ilk heyecan ve şevki azalmayacak. Zaman ne kadar geçerse o kadar insanlar unutur gibi geldi. Sadece düşündüm biraz :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yarışma uzun sürdü bence. Yani oylama kısmı. Biraz daha kısa tutabilsek daha iyi olur gibi geliyor. Kimseye haksızlık geçmesin diye ilk gruplardan iki şiir çıktı mesela. Sonra ikinci grupta toplanan şiirler arasından ilk üç ödüllendirilmeli. Böylece daha kısa sürede daha iyi bir oylama yapılacak ve insanların o ilk heyecan ve şevki azalmayacak. Zaman ne kadar geçerse o kadar insanlar unutur gibi geldi. Sadece düşündüm biraz :)

Yok artık bozamam sistemi. Zaten 2 aşama kaldı. Bi D grubu bir de final :) finalde 8 şiir oylanacak..