Shiftdelete mobil uygulama

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sym için uygulamamı hiç gülesim yoktu. En büyük geliştiricisi olan Nokia bile terk etmişken. Keyloger olayı özetlemiş zaten benzer konularda benzer onlarca mesajı vardır. O konuların hepsi yönetici arkadaşlar tarafından dikkatlice takip edildiğine kimsenin şüphesi olmasın ama daha yenilikçi olmak zorundayız.

Aslında bir üyenin çıkıp ta Smart tv uygulamanızı neden başka platforumlar da yok demesini beklerdim. Yada forum için WP uygulaması olsa falan yok ama neden olsun ki yöneticileri eleştirmek işin en kolay yolu.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben uygulamanin guncel bütün platformlara gelmesi taraftariyim eger calisma baslarsa da elimden geldiğince de yardım ederim ... tamam uygulama yapmak zor ama imkansiz değil tek basina cok basarili uygulama uazanlar var bu ülkede ornek : manuganu

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] sen yeterki iste hemen yapıyorum :D 2dk bekle

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Sym için uygulamamı hiç gülesim yoktu. En büyük geliştiricisi olan Nokia bile terk etmişken. Keyloger olayı özetlemiş zaten benzer konularda benzer onlarca mesajı vardır. O konuların hepsi yönetici arkadaşlar tarafından dikkatlice takip edildiğine kimsenin şüphesi olmasın ama daha yenilikçi olmak zorundayız.

Aslında bir üyenin çıkıp ta Smart tv uygulamanızı neden başka platforumlar da yok demesini beklerdim. Yada forum için WP uygulaması olsa falan yok ama neden olsun ki yöneticileri eleştirmek işin en kolay yolu.

Allah Allaaaaah, ben mi anlatamıyorum. Symbian meselesini sadece örnek verdim. Örnek nedir biliyoruz heralde. Ben arkadaşa tepki gösterdim, symbian konusunda kimsenin direttiği yok.

Peki eleştirmeyelim mi hocam? Her yeniliğinize alkış tutup, olumsuzlukları görmezden mi gelelim? Elbette eleştirmek kolay. Bu yüzden biz kullanıcı, siz de yönetici, sorumlu kişilersiniz. Biz hizmet alan, siz verensiniz. Biz rahat bir şekilde hizmet alamıyorsak, bunu eleştirmek hakkımız değil mi? Eğer eleştiriler zorunuza gidiyorsa yapmayın kardeşim bu işi. Bir üyeyi yönetici eleştiriyor diye eleştirmek de işin en kolayı değil mi?

Symbian uygulama isteniyor diye küçümser tavırlar hiç yakışmıyor. Demek symbianın bittiğinden bile haberi olmayan normal bir kullanıcının yeri yok burada. Herkes bütün teknolojik gelişmeleri takip edecek, bilecek, ona göre istekte bulunacak. Ayağınızı denk alın, ona göre...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Allah Allaaaaah, ben mi anlatamıyorum. Symbian meselesini sadece örnek verdim. Örnek nedir biliyoruz heralde. Ben arkadaşa tepki gösterdim, symbian konusunda kimsenin direttiği yok.

Peki eleştirmeyelim mi hocam? Her yeniliğinize alkış tutup, olumsuzlukları görmezden mi gelelim? Elbette eleştirmek kolay. Bu yüzden biz kullanıcı, siz de yönetici, sorumlu kişilersiniz. Biz hizmet alan, siz verensiniz. Biz rahat bir şekilde hizmet alamıyorsak, bunu eleştirmek hakkımız değil mi? Eğer eleştiriler zorunuza gidiyorsa yapmayın kardeşim bu işi. Bir üyeyi yönetici eleştiriyor diye eleştirmek de işin en kolayı değil mi?

Symbian uygulama isteniyor diye küçümser tavırlar hiç yakışmıyor. Demek symbianın bittiğinden bile haberi olmayan normal bir kullanıcının yeri yok burada. Herkes bütün teknolojik gelişmeleri takip edecek, bilecek, ona göre istekte bulunacak. Ayağınızı denk alın, ona göre...

Lafı her tarafa çekmekte üstünüze yok.Bakın bakalım kimseye ayağınızı denk alın demiş miyiz ? ama siz neler söylemişsiniz.

Eğer eleştiriler zorunuza gidiyorsa yapmayın kardeşim bu işi.

Ayağınızı denk alın, ona göre...

Bunlar tamda size yakışan yorumlar. Benim yazdıklarımdan bunu çıkaran insanda art niyet olduğu açıktır.

Kimse kusura bakmasın SYM bittiğinden haberi olmayan adam eleştiri yaparken biraz daha dikkatli olmalı. Eleştiriye her zaman açığız ama bilerek SDN yönetimini haksız eleştirenlere de bi zahmet tepkimiz olsun.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Eyvallah [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] . Anladım ben seni. Kırdıysam özür diler, susarım. Sustum...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Şu sohbeti symbiana bağladınız ya,
Yazıklar olsun mantığınıza !
Başka türlü de işin içinden çıkma şansınız zaten yoktu...
Alkış...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şu sohbeti symbiana bağladınız ya,
Yazıklar olsun mantığınıza !
Başka türlü de işin içinden çıkma şansınız zaten yoktu...
Alkış...

Hangi işten bahsediyorsunuz ? Yukarıda yazılanları görmeyenlere anlamak istemeyenlere yazıklar olun.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hangi işten bahsediyorsunuz ? Yukarıda yazılanları görmeyenlere anlamak istemeyenlere yazıklar olun.

Yukarıdaki yazılanları bu hale konuyu bir üye arkadaşın ukelalığı getirmiştir.
Symbian diye bir ısrar söz konusu zaten değildi.

Bu forumda yıllarca yöneticisin,
Kusura bakmıcaksın ama her kullanıcının bir tarzı , bir üslubu var.
Bunu bilmen ve ona göre hareket etmen gerekir.
Gürcan size Symbian diye diretmedi bunu neden anlamak istemiyorsunuz da genel mantaliteyi görmemeye çalışıyorsunuz. Üyenin teki konuyu sabote ettiği için sohbet bu noktaya geldi.
Hala bunu göremiyor ve anlamak istemiyorsanız zaten tartışmamıza lüzum yok...

Ben bu işin içinde başka bireysel sorunlar da olduğunu düşünüyorum ya o da ayrı bir boyut.

Dediğiniz gibi sevgili yöneticim YAZIKLAR OLSUN BANA...
Bundan sonra da olmaya devam edecek...!

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kutuplaşma yok !
Dün neysek, bugünde oyuz...!
Herkes öyle...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Her kullanıcının uslubu var buda 35. mesajda açık ve net o yüzden benim için bu konu burada bitmiştir.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

35. mesajın özetide
benim canhıraş anlatmaya çalıştığım şeyin özetide budur...

Fark sadece şudur ;
hepimizi bir binanın içinde düşünelim...
Siz en üst kattasınız,
Biz en alt katta...
Rüzgar aynı rüzgar...
Siz farklı hissediyorsunuz, biz farklı...

Rüzgarı aynı hissedebilmek için Yani ; Aynı duyguları paylaşabilmemiz için aynı katta olmamız gerekiyordu.
Bunun adıda ; Empatidir, diyalogtur.

Malesef bugün gene bunu sağlayamadık...

Sağlık olsun,

Bir dostu , bir sevdiğini kaybetmek ne demektir ?

dost için acaba hiç göz yaşı dökülmüş müdür?

insan önemli midir ?

bir insanı kazanmak ne kadar sürer , kaybetmek ne kadar sürer ?

gibi bu soruların cevabın da yatıyor aslında bütün bakış açılarımız...

Gürcan eğer ki tamamen gitse de ben o dostu kaybetmeyeceğim...
Ama siz dün olduğu gibi bugün de kaybetmeye devam edeceksiniz...

Canımız saolsun be...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben Tapatalk'ı satın aldım gerek yok artık uygulamaya falan :p
Şaka tabi xda gibi Tapatalk ile anlaşılarak sadece sdnye giren bi Tapatalk uygulaması ücretsiz dağıtılabilir. Key bahsetmişti.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Dünden beri konuyu okuyorum altan alan yorumlar yapıyorum saçma sapan konu büyümesin diyorum ama yok.. Siz kime ukela diyorsunuz? ayrıca doğrusu ukaladır. Konuyu buraya bu ukala tavırları getirdi demişsiz bakıyorum iki kişinin saçmalaması dışında konunun bi yere gittiği yok herkes hemfikir. Nys aklınızı başınıza alın akıllı olun, klavyeden erkekliğin kimseye faydası yok, karşınızda çocuk yok nerde nasıl konuşacağımı neyi hangi anlamda söylediğimi bilecek kafadayım. Daha bişeyler yazardım ama yaşınıza saygımdan ve bu konunun tartışmaya bile değmeyecek bir konu olmasından son mesajımdır, susmasını bilseydiniz bu mesajı bile yazmaya niyetim yoktu..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Dünden beri konuyu okuyorum altan alan yorumlar yapıyorum saçma sapan konu büyümesin diyorum ama yok.. Siz kime ukela diyorsunuz? ayrıca doğrusu ukaladır. Konuyu nuraya bu ukala tavırları getirdi demişsiz bakıyorum iki kişinin saçmalaması dışında konunun bi yere gittiği yok herkes hemfikir. Nys aklınızı başınıza alın akıllı olun, klavyeden erkekliğin kimseye faydası yok, karşınızda çocuk yok nerde nasıl konuşacağımı neyi hangi anlamda söylediğimi bilecek kafadayım.

Biraz da senin seviyenden yazalım ;

Ukela = Ukala
Her ne haltsa...

Sen o'sun işte hocam,
Tek bu konuda değil..
Her konuda, her forumda...

Öyle itici bir insansın ki,
Her mesajında bir eleştiri, bir horgörme, bir kendini beğenmişlik...
Bir GS'li olarak FB lilere saldırırsın,
Her forumun altında o konuyu baltalarsın zehirini akıtır gidersin.
Daha önce dafalarca uyarıldın , mesajların silindi, ceza puanları aldın...

Ama akıllanmadın...

Kısaca ; aklını başına alması gereken sensin.
Sadece klavyede değil her yerde erkeğim...
Anlaman için istemen yeterli...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yaşıma saygıymış...
Saygı ve sen... :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bende öyle tahmin etmiştim; asıl sorunun bu konu olmadığını spor bölümünden yada artık hangi saçma konudan kalan karın ağrılarınızın burda patlaması olduğunu. Madem itici bir insanım seni bana çeken ne uzak dur birader, ben senin forumdaki varlığından bile bihaberim yorumlarını takip etmiyorum. Yok defalarca uyarılmışım yok bilmem ne.. eee forumdanmı atacaksın beni? varmı böyle bir yetkin? kimsin? kuralları koyanlar ve yetkisi olanlar kararını verir, vermiştir. İstemem yeterliymiş bak sen:) daha bişey yazmam bu mesajdan sonra.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Benim bu foruma giriş amacım,
Paylaşımları takip etmek
ve güzel hoş sohbetler yaparak herkeste olduğu gibi stresli hayatın önüne geçebilmek.
Yoksa sana özel bir ilgim yok egolanma hemen.
Zaten bu egon yüzünden önünü göremiyorsun hocam sorunun burada.

Her konuyu okuduğum için her yerde mesajlarını ister istemez görüyorum.
Çok karın ağrım olsa oralarda da bir şey yazardım.
Ama özünde nasıl biri olduğunu ve düşüncelerimi vurgulamam gerekiyordu.

Ben bu forumda herkesin varlığından haberdarım ve herkes hakkında bir fikrim var elbet.
Çünkü herkese değer veriyorum.

Eğer yetkim olsaydı da seni bu forumdan atmaz , kazanmaya çalışırdım.
Sen olduğun için değil , insan kaybetmenin kolay olduğunu bildiğim için.

Hadi hayırlı akşamlar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
doğru söyledin saygı yaşla falan olmuyormuş sana da yaşınada saygı duymuyorum. Kurşun Kalem yazdığımı yanlış anlayıp bencillik demiş olabilir herkes fikrini söyledi aramızdaki olay kapandı. Ukala kelimesi ardarda ısrarla deşildiği için mesaj yazma gereği hissettim Kurşun Kalem'ı tenzih ediyorum konu benim için kapanmıştır. Nasılsa başka konularda tekrar bir araya geliceğiz gibi görünüyor.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
:) Gördüğün gibi saygı klavyede değil gönülden olur.
Saygı mefhumunun sende abes olduğunu anlamana vesile olduğuma sevindim...

Her konuda bir araya geliriz elbet...
Burası bir sanal ortam..
Herkes özgür..

Önemli olan niyetler...

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Bu konu sayesinde sdn mobil uygulamadan haberim oldu. Bu mesajı da uygulamadan yazıyorum, indirdim uygulamayı. Güzel bence, başarılı.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Konuyu kavga edilsin diye acmadim arkadaşlar sadece böyle böyle uygulama var ama fazla ilgilenilmiyor diye dile getirmek istedim ama keske getirmeseydim

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Konuyu kavga edilsin diye acmadim arkadaşlar sadece böyle böyle uygulama var ama fazla ilgilenilmiyor diye dile getirmek istedim ama keske getirmeseydim

Senin bir suçun yok kardeşim. Suç bende. İşi bu raddeye getirdiğim için konu sahibi olarak senden ve muhataplarımdan özür diliyorum.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kurşun kalem sacmalama lütfen ya sen Özür dileyince ben utandım özür dileyecek bir sey yok

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
o değil de mobil uygulama gerçekten iğrenç ötesi. ta 3 sene önce bu durumu [MENTION=2]Troy[/MENTION] a istanbul buluşmasında söylemiştim ve haklısın diyip yakın zamanda düzeltileceğini söylemişti. geçen seneki iftar buluşmasında da sormuştum ve yine yakında düzeltileceğini söylemişti. demek ki bu kadar ciddiye alınıyormuş bir üye. geçiştirmek için he he demiş sadece.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu şikayetler anca SDN'ye ait Tapatalk uygulaması çıkınca son bulur, yapın rahat edin ne kadar reklam varsa tıklayalım bi gün el birliğiyle :P

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla sayfanın sonuna kadar okudum ruhum sıkıldı arkadaş :D ne alıp veremediğiniz var birbirinizle 3 günlük dünya da :) 3 gün sonra değermiydi diye düşünürken bulursunuz kendinizi :)