ARCANDY
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,749
Bende hergün oluyor
Sadece bu spesifik örnek değil son birkaç gündür sürekli ama sürekli hata alıyorum. Aynı zamanda bir o kadar da yavaş.Bazen güncelleme ile alakalı server ile aksaklıklar yaşanıyor, bir daha dener misiniz?
Sayfayı yenileyince düzeliyor.Ya bu hata hergün geliyor. Sinir kat sayımı 2 katına çıkarıyor. Bir konuya cevap yazarken cevapla diyorum. Sunucu hatası diyor. Gidiyorum geçmişteki çerez Vb. ne varsa siliyorum gene aynı oluyor. Daha da sinirleniyorum. Bir çözümü yokmu abi :/
Ben daha demin yaşadım. Çerezleri sildim gene aynıydıda şimdi düzeldi :/Sayfayı yenileyince düzeliyor.
Boyutları 1mb den küçükmüydüEkli dosyayı görüntüle 129002
Bir kaç gündür avatar resmini değiştiremiyorum. Bir kaç tane gif ve jpg dosyası denedim ve 2 farklı tarayıcıda da denedim ama hep bu uyarıyı veriyor sizde de oluyor mu? yoksa tek miyim?
Bende en son 600kb da olmadı, şu anki avatarımı 490 kb'a kadar düşürüp yükleyebildim. Yarım mb'ın altına düşürüp denemesi gerek.Boyutları 1mb den küçükmüydü
Büyük evet bunun için de olabilir ama internette fotoğraf kalmadı hepsini denedim nerdeyseBoyutları 1mb den küçükmüydü