mnstrabra5
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar csgo oynarken shift tusu 1 2 saniyeligine gidiyor geri basinca tekrar calisiyor bu neden olur yapiskan tuslar yuzuden oluyor olabilir mi
Hocam bu yapiskan tuslar tam olarak ne oluyor ve neden buna sebep olabilirSelamlar mnstrabra5,
Yapışkan tuş özelliğinden kaynaklanıyor olma olasılığı yüksek fakat klavyen'den de kaynaklanan bir temassızlık söz konusu olabilir fakat yapışkan tuşları şu şekilde kaldırabilirsin;
Teşekkürler, İyi Forumlar
- Yapışkan tuşları kapatmak için Yapışkan tuşları kullan onay kutusunun işaretini kaldır.
- Yapışkan tuş ayarları diyalog kutusundaki Kısayol kullan onay kutusu seçiliyse, SHIFT tuşuna beş kez basarak yapışkan tuşları açabilir veya kapatabilirsin.
Öncelikle, Yapışkan tuşlar aynı anda iki veya daha fazla tuşa basmakta zorluk çeken kişiler için tasarlanmış bir erişim özelliğidir. CTRL+P gibi bir tuş kombinasyonu gerektiren bir kısayolda, yapışkan tuşlar size tuşlara aynı anda basmak yerine tek tek basma şansı verir. Buna sebep olan şey yapışkan tuş özelliğini aktifleştirme bildiriminde bulunmanızdan bir saniye ara vermeden shift tuşuna uzun süre bas çek yapmanızdan kaynaklanıyor olabilir.Hocam bu yapiskan tuslar tam olarak ne oluyor ve neden buna sebep olabilir
Yok hocam 5 kez yapinca geliyor o ama benimki basili tutarken oluyo ve shift tusunu engelleyen kir vb. durumlar da yok pc alinali 3 4 gun olduÖncelikle, Yapışkan tuşlar aynı anda iki veya daha fazla tuşa basmakta zorluk çeken kişiler için tasarlanmış bir erişim özelliğidir. CTRL+P gibi bir tuş kombinasyonu gerektiren bir kısayolda, yapışkan tuşlar size tuşlara aynı anda basmak yerine tek tek basma şansı verir. Buna sebep olan şey yapışkan tuş özelliğini aktifleştirme bildiriminde bulunmanızdan bir saniye ara vermeden shift tuşuna uzun süre bas çek yapmanızdan kaynaklanıyor olabilir.
CTRL ve ALT gibi özel tuşları deneyebilir misin?Yok hocam 5 kez yapinca geliyor o ama benimki basili tutarken oluyo ve shift tusunu engelleyen kir vb. durumlar da yok pc alinali 3 4 gun oldu
Onlar calisiyor hocam ama deneyim yapiskan tuslar filtre tuslar fln hepsini kapattim senin dedigin yerden bakiym olacak miCTRL ve ALT gibi özel tuşları deneyebilir misin?
Hocam neden oelgunu buldum tusda sorun var tusun sag ustune basinca algilamiyor ortaya sag alta sol ust ve alta basinca algiliyor sadece nasil cozebilirimCTRL ve ALT gibi özel tuşları deneyebilir misin?
Bilgisayarın garantisi var ise garanti yolu ile çözebilirsin.Onlar calisiyor hocam ama deneyim yapiskan tuslar filtre tuslar fln hepsini kapattim senin dedigin yerden bakiym olacak mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam neden oelgunu buldum tusda sorun var tusun sag ustune basinca algilamiyor ortaya sag alta sol ust ve alta basinca algiliyor sadece nasil cozebilirim