Shift Delete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Nefret etmiyorum ama anlamadığım noktaları olmuyorda değil tamam hepimiz müslümanız da sonuçta burası bi bilişim forumu yoksa ben mi yanlış biliyorum? sürekli olarak sağ-sol olayı görür gibiyim hemde hemen hemen her konuda tmm yeni bi üyeyim ama genelde son çıkan haberleri okumak yeni donanımlardan haberdar olmak isteyen birisi olarak bayadır bu siteyi ziyaret ediyorum. Modlar buna neden müsade ediyo anlamıyorum bizim burda tartışcağımız konu amd/intel kapışması olcakken tutuyoruz aaa bakın bu din karşıtı hmn tavır alalım kimisi çıkıyo hayır yanlış ben o gazeteyi değil bunu okuyorum diyo anında bi karşı atak gelişiyo ya arkadaşlar lütfen yapmayın etmeyin ya biri cumhuriyet gazetesi okuyo ya da etilerde bebekte oturuyo ya da ekşi sözlüğe giriyo yorum yapabiliyo diye neden hemn tavır alınıyoki herkes illa samanyolu nu hilal tv yi ya da ne bilim zaman ı vakiti okumak zorunda mı neden bazı konularda özellikle bu din konusunda hoş görüsüz davranıyoruz ki bize yıllardır din derslerinde öğretilen müslümanlığın hoşgörü dini olduğu gerçeği ne zamandır değişti? ben burda tutsam Darwinin ortaya attığı tesadüf teorisini paylaşsam ateist sanıp taşlıcakmışsınız gibi geliyo özellikle daha demin bi haber sitesine arkadaşımızın biri laf söylemiş sanki o haber sitesinin sahibiymişiz gibi bi de tutup karşı çıkmış savunuyosunuz ya bırakın Allah aşkına kim neyi sever neyi giyerse giysin neyi okursa neyi çizerse çizsin siz namazınızı kılıp orucunuzu tutuyomusunuz? içiniz rahatmı bu konuda? tmm o zmn gerisi zaten tefarruat kimse size dinin gereğini yerine getiriyo diye zaten kızmaz kızamaz siz neden dine sizin gibi 4 elle sarılmayan birinin düşüncesine ya da sizin yaptıklarınızın tersini yapan birine kızıyosunuzki o siz olmak zorundamı?

Yazım çok uzun oldu özür dilerim. belki bu siteye laf söylüyo gibi gözükebilirim ama konu site değil konu sitenin içindekiler ve birbirinin davranışlarını çekemiyen üyeler.

Eğerki burası bi bilişim forumuysa lütfen bundan sonra tartışacağımız tek şey amd/intel çatışması gibi TEKNOLOJİK konular olsun dinsel konular değil.

Unutmayalım ki peygamber efendimiz bile hem alkol kullanıp hem de camiye gidip namaz kılan kardeşimizi kabul edip camiye almıştır. biz kimizki içki kullanan ya da dine 4 elle sarılmayan birini dışlayabilelim?

SDN Lütfen böyle devam edin çok güzel bir yayın hayatınız var inş sürekli devam eder inş sürekli okuruz son çıkan bilişim haberlerini :thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
forumda buna bende çok fazla rastlıyorum, oofff yinemi diyorum kendi kendime, birinin ağzından AKP lafı çıkıyo, başka bi üye hemen karşılık veriyo, bu sürüp gidiyo, bende o sayfayı hemen kapatıyorum, bıktırdı artık diyebilirim, moderatörlerin böyle tartışmalara yer vermemesi gerek SDN forumunda !!!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
1- Konu yanlış yerde.
2- Yazını okurken içim bayıldı.
3- Tartışmalardan bıkmışsın ama bu açtığın konu da başlı başına bir tartışma konusu, bilmem farkında mısın?

C-4

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Vendetta_ aynen katılıyorum ve destekliyorum. İlk başlarda böyle değildi gayet teknoloji forumuydu ama gittikçe teknoloji dışı konular ağarlık kazanmaya başladı.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
1- Konu yanlış yerde.
2- Yazını okurken içim bayıldı.
3- Tartışmalardan bıkmışsın ama bu açtığın konu da başlı başına bir tartışma konusu, bilmem farkında mısın?
1-Konu yanlış yerdeyse modlar zaten taşırlar konuyu merak etme
2-Olabilir umrumda değil ne de olsa ben edebiyatçı değilim bu yazıdan bi gelir ya da telif hakkı alcak halim yok güzelleştirmem gerekmiyo
3-Hangi tarafa sataşıyorum tam olarak çözemedim?Sdn e mi laf atıyorum sana mı sağcılara mı solcularamı anarşistlere ya da sosyalistlere mi?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Daha önce bu konuları tartıştık arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...