Shift Delete İçin Özel Radyo Yayını Yapmak İstiyorum

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
radyo yayınınıza lafım yok sadece sitede ana sayfada yer almasını çok demode buluyorum. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz :)
Forum ana sayfasına bir play stop tuşu konulup birde varsayılan olarak kapalı yapılırsa kimseyi rahatsız etmez isteyen dinler.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
radyo yayınınıza lafım yok sadece sitede ana sayfada yer almasını çok demode buluyorum. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz :)

sorun değil :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Forum ana sayfasına bir play stop tuşu konulup birde varsayılan olarak kapalı yapılırsa kimseyi rahatsız etmez isteyen dinler.

evet haklısınız bu yönde :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SDN ekibinden haala bana bir dönüş yapılmadı yönetici admin veya moderatorleri etiketlermisiniz?
onlarda görsünler
[MENTION=194661]eSa[/MENTION]'yı tanıyorum sadece :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Sdn 'yi yalnızca bir web sayfası veya forum sitesi olarak görüyor ve sdn adına şunu yapayım bunu yapayım şeklinde bir takım öneriler sunuyorsunuz. Bu tip işler kulağa hoş gelir gelmez tartışılır ancak, atladığınız bir konu var:

Sdn forum esasen ; SDN Bilişim İnternet Yayıncılık San.Tic.Ltd.Şti. adı altında faaliyetlerini yürüten bir ticari kuruluştur. Kuruluşun ismini kullanarak bir faaliyet yapamazsınız.

Herhangi bir kuruluş adına bir takım faaliyetlerde bulunmak için gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmış olması gerekir. Aksi takdirde bu işin sonunda hem firma adına hem de faaliyeti yürüten adına, hoş olmayan hukuki sonuçlar ile karşı karşıya gelebilirsiniz.

Ancak yine de bu şekilde bir çalışma yaparım derseniz, bu isteğinizi firmaya doğrudan yazılı olarak bildirmeli ve sonucunda yukarıda bahsettiğim hukuki kurallara uygun olarak gerekli sözleşme vb. işlemlerdin yapılmasının ardından yapabilirsiniz. Tabi bunun sonucu bir heves olmaz, yapılması zorunlu olan bir yayın olur.

İşin özü, bir heves ve bir merak ile başlanılıp, daha sonra vaktip yok, yan geldi çamura battı şeklinde sonlandırılacak bir durum değildir. Ticari bir işletmenin veya adına yapılacak her türlü faaliyet, kanunlar ile belirlenmiş ve yaptırımları vardır.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Sdn 'yi yalnızca bir web sayfası veya forum sitesi olarak görüyor ve sdn adına şunu yapayım bunu yapayım şeklinde bir takım öneriler sunuyorsunuz. Bu tip işler kulağa hoş gelir gelmez tartışılır ancak, atladığınız bir konu var:

Sdn forum esasen ; SDN Bilişim İnternet Yayıncılık San.Tic.Ltd.Şti. adı altında faaliyetlerini yürüten bir ticari kuruluştur. Kuruluşun ismini kullanarak bir faaliyet yapamazsınız.

Herhangi bir kuruluş adına bir takım faaliyetlerde bulunmak için gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmış olması gerekir. Aksi takdirde bu işin sonunda hem firma adına hem de faaliyeti yürüten adına, hoş olmayan hukuki sonuçlar ile karşı karşıya gelebilirsiniz.

Ancak yine de bu şekilde bir çalışma yaparım derseniz, bu isteğinizi firmaya doğrudan yazılı olarak bildirmeli ve sonucunda yukarıda bahsettiğim hukuki kurallara uygun olarak gerekli sözleşme vb. işlemlerdin yapılmasının ardından yapabilirsiniz. Tabi bunun sonucu bir heves olmaz, yapılması zorunlu olan bir yayın olur.

İşin özü, bir heves ve bir merak ile başlanılıp, daha sonra vaktip yok, yan geldi çamura battı şeklinde sonlandırılacak bir durum değildir. Ticari bir işletmenin veya adına yapılacak her türlü faaliyet, kanunlar ile belirlenmiş ve yaptırımları vardır.

eSa ben yapmakta cidden kararlıyım yayınımında güzel geçeceğine eminim fakat
sdn ye ulasmam imkansız gibi görünmekte halbuki bir sözleşme görüşme yapmak evet istiyorum.

bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Bizden izin isteğin tam olarak nedir? İnternette bir radyo kanalın varsa yayınını yap üyelerimizle paylaş hep beraber dinleyelim :) Sdn'den isteğin nedir tam olarak?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Ona izin veremeyiz maalesef.

Oglcnoglcn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam tamam iyi güzel bir fikir fakat içeriği ne ile doluduracdaksın yada nasıl birşey yapmayı planlıyorsun onlarıda bizimle paylaşsan eminim daha cok fıkır veren buyuklerımız cıkacaktır.
Merhaba değerli üyeler biliyorsunuz ki benim bilişim hayatımın son durağı Shift Delete Forum..

Hobi olarak radyoculuk yapmaktayım ve shiftdelete için özel bir radyo yayını yapmayı planlıyorum sizler için kendi kurduğum internet radyom da yayın yapacağım. Sizlerde gelirseniz çok sevinirim.

Mobil destekli olacaktır yayınımız mobil sitemizdende dinleyebileceksiniz.
Eğer yeterli beğeni ve mesaj toplarsak Shift Delete ekibi de izin verirse yayını yapacağım :)

Profosyonel Yayın Yapacağım.
Stüdio'dan Kareler.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
ben yayin yapayım o zaman sizlerede dinlemeniz için link vereyim
bu reklama girmezmi?
eğer girmeyecekse haftaya canli yayin yapacagım herkes gelsin :D

ban yemem insallah admin

Ban yemezsin sadece sdn'nin adını yayında kullanmayacaksın bu kadar.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sanırım yönetim biraz haklı sen kişisel olarak yayın yapınca sana telif hakkı peşine pek düşen olmaz ama SDN adına yayın yapınca kargalar üşüşür bu tür şeyler tüzel kişi adına yapıldığı zaman işin presedürü ağır olur.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
anladım o zaman ben kişisel yayın yapayım size tarih ve saat vereyim ve yayin olduguna dairde konu açayım hep beraber gülelim eğlenelim güzel bir canlı yayın geçsin :)

radyoda gündemden teknolojiden bahsedeceğim birbirinden güzel şarkılar çalıp eğlenceli dakikalar yaşacağız. Yayına konuklar alacagız :D

SDN nin ismini vermiycem tamam :D :D :D
Şifreli bir isim söylerim

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
anladım o zaman ben kişisel yayın yapayım size tarih ve saat vereyim ve yayin olduguna dairde konu açayım hep beraber gülelim eğlenelim güzel bir canlı yayın geçsin :)

radyoda gündemden teknolojiden bahsedeceğim birbirinden güzel şarkılar çalıp eğlenceli dakikalar yaşacağız. Yayına konuklar alacagız :D

SDN nin ismini vermiycem tamam :D :D :D
Şifreli bir isim söylerim

Sıradaki parçamızı Shift Delete üyelerinden (nick) için geliyor şeklinde söylebilirsin bunda bir mahsur olacağını sanmıyorum.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Sıradaki parçamızı Shift Delete üyelerinden (nick) için geliyor şeklinde söylebilirsin bunda bir mahsur olacağını sanmıyorum.

Aynen bende olacgını zanetmiyrum zaten istek gönderirken veya kısa sms hattımıza sms gönderirken isminizi veya nickinizi vereceksiniz zaten :) :) :)

Haftaya cumartes günü 22:00 ile 00:00 arası yapmayı planliyorum
14 Kasım'da

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
O saatlerde ben dinleyemem ama şimdiden iyi yayınlar.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
O saatlerde ben dinleyemem ama şimdiden iyi yayınlar.

20:00 ile 22:00 Arası iyimidir? D:

bende şimdi farkına vardım saati düzgün ayarlayamadıgımın genelde hep 22:00 ile 00:00 arası yapıyordumda :)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
20:00 ile 22:00 Arası iyimidir? D:

bende şimdi farkına vardım saati düzgün ayarlayamadıgımın genelde hep 22:00 ile 00:00 arası yapıyordumda :)

Saat olarak iyi ama ben akşamları online olamıyorum ama mutlaka musait olanlar olacaktır.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Tamam.

Site mobil destekli cep telefonu , ipod veya tabletler ile dinleyebilirsiniz.. Hatta televizyonunuzda bile (internete giren tv ler SMART TV )