Shifdelete Sizce Aylık Trafiği ne kadar?

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Videolar, resim galerisi filan olmasa (günlük tekil ziyaretçi max. 100bin olarak düşünürsek) aylık ortalama 1 TB'ı geçmez ama işin içine trafik canavarı resim ve videolar girince bu rakamlar 5 hatta 10 katına çıkabilir.

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugunlerde çok yavaş ama site kalabalık olsun iptal:wassat:

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
vay anasına tb mış
bir de şu youtube yi düşünsenize ne kadardır?

efexefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Videolar, resim galerisi filan olmasa (günlük tekil ziyaretçi max. 100bin olarak düşünürsek) aylık ortalama 1 TB'ı geçmez ama işin içine trafik canavarı resim ve videolar girince bu rakamlar 5 hatta 10 katına çıkabilir.

yok abi nerde 100,000 ziyartçi

mobilist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kazanan onlar fakat editörlerin "çalışıyor". Beleşe oturup para kazanmıyorlar.

entelsofi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildigim kadarı ile shiftdelete 4 adet server üzerinden yayınlarınıyor :) Trafik hesaplamasını siz yapın :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
1 ZettaByte vardır. :tongue:

entelsofi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
troy açıklamış bile :) Arkadaşlar reklamlar insanlara sıkıcı gele bilir fakat düşünsenize!

2 adet server almanya lokasyonlu 4 tb bant yiyor. Aylık ortalama 1000 tl (tahmini yazıyorum serverin özeliklerine göre degişiyor tabi)

Türkiyede 2 Adet var. Bir tanesi test makinası. Oda ortalama 500 TL Olsa. Bunun ofisi var. Levent gibi bir yerde 1500 tl kira bedeli.

elektirik,su, editör,kurgucu,yönetmeni profesyonel bir ekip var. İşin özü aylık 6-7 bin tl masraf olsa. Nasıl dayansın Troy abimiz tek başına :)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne oluyor burada..
Dur ben onu da bulup istatistiklere ekleyeyim gençler :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
harbi okadar var mı gerci pagerank 5 :D

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Troy parayı vuruyo varyaaaaaa :) :) Burs falan istiycem olmuyo böyle :) :)

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
troy açıklamış bile :) Arkadaşlar reklamlar insanlara sıkıcı gele bilir fakat düşünsenize!

2 adet server almanya lokasyonlu 4 tb bant yiyor. Aylık ortalama 1000 tl (tahmini yazıyorum serverin özeliklerine göre degişiyor tabi)

Türkiyede 2 Adet var. Bir tanesi test makinası. Oda ortalama 500 TL Olsa. Bunun ofisi var. Levent gibi bir yerde 1500 tl kira bedeli.

elektirik,su, editör,kurgucu,yönetmeni profesyonel bir ekip var. İşin özü aylık 6-7 bin tl masraf olsa. Nasıl dayansın Troy abimiz tek başına :)

WoohooOO xD

Hakan DAMAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw adam açıklamış işte 5/10TB BW var diyor. Nereden aklınıza geliyor böyle sorular anlamıyorum. :D Yok ne kadar BW yiyor bunun DB'si kaç GB. :) Bırakında bunu sitenin sistemcisi düşünsün.

İlla şaşırmak istiyorsanız Live Messenger'ın günlük hit'i 330+ Milyon. Aylığı geçtim anlık BW kullanımını bir internette araştırın bu bilgi sizin uzun bir süre şaşkın kalmanızı sağlayabilir. :D

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Yaw adam açıklamış işte 5/10TB BW var diyor. Nereden aklınıza geliyor böyle sorular anlamıyorum. :D Yok ne kadar BW yiyor bunun DB'si kaç GB. :) Bırakında bunu sitenin sistemcisi düşünsün.

İlla şaşırmak istiyorsanız Live Messenger'ın günlük hit'i 330+ Milyon. Aylığı geçtim anlık BW kullanımını bir internette araştırın bu bilgi sizin uzun bir süre şaşkın kalmanızı sağlayabilir. :D
:yes:

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
backup işleri baya zahmetli olmalı :) çelikten de sinirleriniz olması lazım

bu site bnormal bir hosting account'u kullanmadığına göre. Kendi sunucu vardır. Kendi sunucunda back up hiç zahmetli değidlir. Direk sunucu üzerinden yedeklersin :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Açıklayabiliriz arkadaşlar, bunda sorun yok sanırım. 3 sunucumuz var. Bunlardan 2'si Türkiye'de ancak birinde testler ve kurulumlar devam ediyor ve henüz kullanımda değil. Diğer sunucunun ne kadar bant genişliği yediğini bilmiyorum.

Ama Almanya'daki sunucumuz ayda 4 Terabyte veri trafiği yaşıyor.

Türkiye'dekini de siz hesap edin artık :)

Günlük 40 bin ve fazlası tekil ziyaretçi, yaklaşık 600 bin sayfa izlenimi diye devam ediyor ama bu rakamlar giderek artıyor. Şimdilik konuşmamak lazım :)

Bant genişliğinde de şöyle düşünün, bir eğitim videosu diyelim ki 5 MB.

Bunu bir günde bizim sitemizden 5 bin kez izliyorlar. Haber siteleri ve diğer forumlarda da yayıldığı zaman günde 100 bin kez izleniyor.

Sadece bir eğitim videosunun trafiği 500 GB civarında.

Bu rakamlar bence çok iyi ;)

bant genişliği konusunda son 3 ayda iki kat artma oldu arkadaşlar :(

3 tane açıklama yapılmış...
Hala yorumlara bakmadan tahmin yapmaya çalışıyorsunuz
:mrgreen: :w00t: :mrgreen: :w00t: :mrgreen::mrgreen: :w00t::w00t: :mrgreen::mrgreen: :w00t::w00t: :mrgreen:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Forum 11 bin ziyaretçiyi gün felç olmuştu ya..:D

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bakın troy ne dedi. 4 tb var dedi. kimse diğer yorum sayfalaını okumuyor. troy en iyisi sen bu konunun birinci sayfasına yaz ya da www.bw.shiftdelete.net diye bi sayfa aç herkes baksın oradan:D

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
3 tane açıklama yapılmış...
Hala yorumlara bakmadan tahmin yapmaya çalışıyorsunuz
:mrgreen: :w00t: :mrgreen: :w00t: :mrgreen::mrgreen: :w00t::w00t: :mrgreen::mrgreen: :w00t::w00t: :mrgreen:

Bakın ne diyor adam.. ::dirol: