paramedik911
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
resimden çok danslarının videosu lazımemubaltaci dedi ki:bu hatunu 300 mb kadar resimlerini indirmiştim sizin için arkadaşlar ama beğenmediğimden yayınlamaıdım, resimleri şarkıları kadar güzel değil![]()
Evet cok tatlı ama hasta olunmayacak gıbı degıl sesı ve sarkılarınada hastayımdır (S)adobe_microsoft dedi ki:ATT nin kendisi bir shakira hastasıdır![]()
evet en son biriyle düet yapmışlardı hani duvara vuruyordu :Sm1903 dedi ki:resimden çok danslarının videosu lazımemubaltaci dedi ki:bu hatunu 300 mb kadar resimlerini indirmiştim sizin için arkadaşlar ama beğenmediğimden yayınlamaıdım, resimleri şarkıları kadar güzel değil![]()
![]()
Beyonce olması lazımemubaltaci dedi ki:evet en son biriyle düet yapmışlardı hani duvara vuruyordu :Sm1903 dedi ki:resimden çok danslarının videosu lazımemubaltaci dedi ki:bu hatunu 300 mb kadar resimlerini indirmiştim sizin için arkadaşlar ama beğenmediğimden yayınlamaıdım, resimleri şarkıları kadar güzel değil![]()
![]()
isimler üzerinde durmayalım lütfenATT dedi ki:Beyonce olması lazımemubaltaci dedi ki:evet en son biriyle düet yapmışlardı hani duvara vuruyordu :Sm1903 dedi ki:resimden çok danslarının videosu lazımemubaltaci dedi ki:bu hatunu 300 mb kadar resimlerini indirmiştim sizin için arkadaşlar ama beğenmediğimden yayınlamaıdım, resimleri şarkıları kadar güzel değil![]()
![]()
haklısın isimlerin ustunde durulmaz :*emubaltaci dedi ki:isimler üzerinde durmayalım lütfenATT dedi ki:Beyonce olması lazımemubaltaci dedi ki:evet en son biriyle düet yapmışlardı hani duvara vuruyordu :Sm1903 dedi ki:resimden çok danslarının videosu lazımemubaltaci dedi ki:bu hatunu 300 mb kadar resimlerini indirmiştim sizin için arkadaşlar ama beğenmediğimden yayınlamaıdım, resimleri şarkıları kadar güzel değil![]()
![]()
![]()
;DATT dedi ki:haklısın isimlerin ustunde durulmaz :*emubaltaci dedi ki:isimler üzerinde durmayalım lütfenATT dedi ki:Beyonce olması lazımemubaltaci dedi ki:evet en son biriyle düet yapmışlardı hani duvara vuruyordu :Sm1903 dedi ki:resimden çok danslarının videosu lazımemubaltaci dedi ki:bu hatunu 300 mb kadar resimlerini indirmiştim sizin için arkadaşlar ama beğenmediğimden yayınlamaıdım, resimleri şarkıları kadar güzel değil![]()
![]()
![]()