SekerGuapo
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar Shadow Of The Tomb Raider hakkında size bir sorum olacaktı . Shadow Of The Tomb Raider dillerini görüyoruz Türkçe dil desteği gelecek mi yoksa gelmeyecek mi ? Siziden bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum. 

Merhaba arkadaşlar Shadow Of The Tomb Raider hakkında size bir sorum olacaktı . Shadow Of The Tomb Raider dillerini görüyoruz Türkçe dil desteği gelecek mi yoksa gelmeyecek mi ? Siziden bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 42368
Aslında bu konuyu ben tartışmak için açmıştım sizce hatalı bir durum değil mi günümüzde Türkçe'de eklenmesi gerekmiyormu ???Desteklenmiyor yazdığına göre geleceğini pek sanmıyorum![]()
Bence yama yerine kendileri yapsa daha hoş olmaz mı sen bu durum hakkında ne düşünüyorsun ???Türkçe dil desteği geleceğini zannetmiyorum, ancak yama çıkarmak için bazı siteler işe girişecektir.
Aynen Öyle Sana KatılıyorumLehçe var korece var ama Türkçe yok... ayıp etmişler şimdi yine çeviri bekleyeceğiz...
Türkçe desteğinin oyun ile beraber gelmesi için oyun yapım şirketinin Türkçe destek verecek bir şirket ile anlaşma yapması gerekir. Oyunların geneli Türkçe desteği sağlamamakta, bunun sebebi ile korsanı seviyoruz..Bence yama yerine kendileri yapsa daha hoş olmaz mı sen bu durum hakkında ne düşünüyorsun ???
Türkçe desteğinin oyun ile beraber gelmesi için oyun yapım şirketinin Türkçe destek verecek bir şirket ile anlaşma yapması gerekir. Oyunların geneli Türkçe desteği sağlamamakta, bunun sebebi ile korsanı seviyoruz..![]()
Aralarında benim de bulunduğum ekip tarafından yama dün itaberi ile çıktı;
%100 Tükçe Shadow of The Tomb Raider Yaması Yayınlandı | Web Grafik Tasarım Uzmanı
Steam/Kopya için farklı sürümler mevcut.Steam oluyor mu?