Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni katıldım. Katılmamın sebebi ise instagram shadow ban belasıdır
Bir havacılık hesabım var ve büyük emekler sonucu kısa sürede 34K'ya ulaştım. Ancak geçtiğimiz günlerde paylaştığım bir uçak kazası videosu (birçok hesabın paylaştığı) sanırım şikayet edilmiş ve instagram gönderiyi sildi. Ardından yaptığım paylaşımlarım keşfete düşmemeye başladı. Herkesin yaşadığı gibi etkileşimde baya azalma oldu. Takipçi azalıyor dolayısıyla. Konu hakkında ne yapabilirim. Tecrübesi olan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan desteklerini bekliyorum.
Ne olduğunu anlamadığım için hashtagli paylaşım yaptım 2 gün. Sonra forumlarda okuduğum kadarıyla yaptığım paylaşımların hashtaglerini kaldırdım. Hesabı kişisele çevirip gizledim. 2 gün paylaşım yapmadım. Şu an günde 1 etiketsiz paylaşım yapıyorum. Sorun ne zaman düzelir.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Ne olduğunu anlamadığım için hashtagli paylaşım yaptım 2 gün. Sonra forumlarda okuduğum kadarıyla yaptığım paylaşımların hashtaglerini kaldırdım. Hesabı kişisele çevirip gizledim. 2 gün paylaşım yapmadım. Şu an günde 1 etiketsiz paylaşım yapıyorum. Sorun ne zaman düzelir.