Sevmiyorum Ama Onlar gibi Sövmüyorum

kacakci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben bu emo'lardan nefret ediyorum abi her tarafı almıslar bea gecen gün istanbul'daydım istiklal caddesi bu veledlerden kaynıyo

Nefret ediyorum bu emolardan.Kişilik desen sıfır insanlık desen sıfır yani

Bakın Şu cümlenin emo'casına bakın

Normal Cümle: "Çok tatlı çıkmışsın çok hoşsun"

Emoca Cümle :"Chookk dattluu chıssmıshhhınnn choookk hoshssunn"

Bunlara Laf Etmeyede gelmiyor ey halk

Bu ne ya buna inanabiliyor musunuz?Ne yapalım bu ezikleri fikir verin

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emolara güzel bir meydan dayağı.. yeri geldiğinde zaten gerekli tepkiyi görüyorlar ;) Kacakci sen kadıköy rexx sinemasının önündekileri gör onlar daha beter..

Metallica konseri için bursadan arkadaşlarım geldi gelin dedim sizi gezdireyim.. Kadıköye gittik hadi buraya kadar gelmişken emo dövelim dedik rexx sinemasının önüne kadar gittik emo yoktu demekki bizden önce belediye temizlik yapmış :D

Benim düşündüğüm gibi düşünen bir çok kişi var..

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
emo budur
2005-07-07_221552_emo.jpg

Tanıtmaktan ben de hoşnut değilim, sevmiyorum hiçbirini... Zaten hepsi aynı yani hepsi hiçbiri... Bu kadar kişiliksiz bu kadar yolunu kaybetmiş, özünden dönmüş insan olamaz. Hiç dövmedim bu güne kadar, yaptıklarının çocukça olduğunu düşünüyorum ve yüzlerine bakmaya tahammülüm yok! Hergün duygusal olma takıntısıyla sokağın ortasında zır zır ağlayan rujlu erkekler ya da saçlarını fino gibi önüne atmış tuhaf taytlar giymiş, afedersiniz, fahişe gibi görünen kızlar görüyorum. Yazıktır bizim gençleriimize yahu.. Kim soktu onların kafasına müziğe göre ideoloji, kılık kıyafet değiştirme gereksinimini acaba... Tamam metalcisine rockcısına sözüm yok, onlarında kıyafetleri kapkara( ben de sihay giymeyi sewerim :D ) felan ama en azından erkekleri adam gibi, kızları kız gibi... buyrun bir metalci:

b-44738-metalci.jpg

:D

bu da bir rockçı:

rockci.jpg

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
o zaman 2. soru :)

bu resimdeki canlı kız mı erkek mi :wassat::wassat:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ya bende bunları anlamıyorum, tamam bunlar kendilerine rock,punk bilmem ne karışımı yeni bir akım diyorlar ama neci oldukları belli değil. En sinir edici şeyleri özürlü gibi konuşmaları ve internet ortamında özürlü gibi yazı yazmaya çabalamaları... Eğer youtube'a girebiliyorsanız orada anti-emo gibi şeyler yazın, karşınıza neler çıkacak neler...

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya bende bunları anlamıyorum, tamam bunlar kendilerine rock,punk bilmem ne karışımı yeni bir akım diyorlar ama neci oldukları belli değil. En sinir edici şeyleri özürlü gibi konuşmaları ve internet ortamında özürlü gibi yazı yazmaya çabalamaları... Eğer youtube'a girebiliyorsanız orada anti-emo gibi şeyler yazın, karşınıza neler çıkacak neler...

Meksika'da emo katliamı..
Meksikalı punkçılar yolda gördükleri bütün emolara saldırdılar çok süper oldu..
Şuanda Meksika'da emolar polis gözetiminde dışarıda dolaşabiliyorlar, meksika polisleri koruması altına alındı hepsi. ..tüne güvenen emo tek çıksın sokağa bakalım ne oluyor:D

Aynı şekilde Türkiye de sadece arkadaş grubu halinde emolar dövülüyor. Vurdukça azalacağına, çoğalıyor böcekler..

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
abi siteyi gezdim ve bende emo olmaya karar verdim :saddam: :Dama oje sürmem onu şimdiden söliyim :D:D:D

tam bi saçmalık ya bunlar :D özeniyolar galiba birilerine :angry: Allah akıl fikir versin...

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Kacakci ; bunları toplayıp edebiyat kitabı ile dövücen.. :D

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya bu emolar 15-16 yaşlarındaki tiki kızlar yaw normal deıller tamm arkadas benımde kasım delık bu emoların her yanı delık ayrıca kızı erkegı bellı deıl kızılay meydanı bunlarla dolmaya basladı acayıp uyuz oluyorum bıkacına acayıp pıs dalcam:D:Dne olcak bu EMOların hali:D

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
emo6gr2.jpg

abi gel şimdi buna da çak çakabiliyosan... insanın içi acır buna vuramassında... :D hayır güzel gösterişli bi arkadaşımızsın ne bu emoluk değilmi?

emo8hv0.jpg

bi de bu var :D

keşke bunları adı bilinmeyen hatunlar kısmına koysaymışım :D

kacakci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam sadece erkekleere cakalım dövelim kişiliksiz bebeleri

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
yok ya bu erkek mi olm ?.. Bakiim Aaa!.. erkekmiş..

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Yaa Erkeklerini görünce cidden Dövesim geliyo Hele şöyle bi yüzüme baksa biriside Ne bakıyon diye dalsam yaa :D

Ama kızlarına kıyamam işte ne Yalan Söyliyim pek şeker oluyolar :D:D:D:D

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Özgürlüğün ülkesi
Adaletin temsilcisi
EMO'lardan kurtar bizi.

:D :D :D :D :)

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Hahaha Berkin Süper video yaa :D

Mert Bıcağa bile gerek yok Koyun önüme 4-5 Tane Yamultuyum :D Ama bi Süre sonra elimden alın yoksa öbür tarafı boylarlar :D Burda onlardan daha beterleri var ya Aptallar cingenler Doğanlar :D böyle adlandırıyolar Benim koyduğum isim değil :D Konya'Lı olanlar bilir bak :D

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şiddete hayır... :D Emolar üzerinde şiddete evet... :D :D :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yazıktır bayanlara el kalkmaz, bunların erkek görünümlü olanlarına dalış serbest ama :D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Yahu bende kum torbasına vurup durmaktan sıkılmıştım. :devil::D