burhan altıntop
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
yandın sen
şimdi ben sana akşama kadar rengimi sorarım :S
burhan altıntop dedi ki:yandın sen
peynirr dedi ki:yani berkin abi :^) (kömiş benim sefgilim olar)
Berkin Bozdoğan dedi ki:peynirr dedi ki:yani berkin abi :^) (kömiş benim sefgilim olar)
O zaman uyum şahane
Salladım tabii ben o renklerden anlamıyorum Fish anlatırsa bir ara öğreneceğim![]()
buhran yaptı yapacagını zatii :^)fish dedi ki:Berkin Bozdoğan dedi ki:peynirr dedi ki:yani berkin abi :^) (kömiş benim sefgilim olar)
O zaman uyum şahane
Salladım tabii ben o renklerden anlamıyorum Fish anlatırsa bir ara öğreneceğim![]()
anlatıcam berkincim mirak etmeyin...
öncelikle şu konu başlığını verimli şekilde atlatalım..
buhran kaynatmadan![]()
fish dedi ki:konuya dönmenizi tavsiye eder,,,
sapanlara saygılarımı sunarım
en sevmediğim yönüm çabuk sinirlenmemdir![]()
peynirr dedi ki:fish dedi ki:konuya dönmenizi tavsiye eder,,,
sapanlara saygılarımı sunarım
en sevmediğim yönüm çabuk sinirlenmemdir![]()
başkalarını konularını dagıtmayı biliyon ama :*
neysemmm...
en sevmedigim yönim ısrarcı olmam :*
Ben böyle birini daha biliyorumpeynirr dedi ki:sevmedigim bi yönümü daha farkettim :S
çok konusuyom :^)
bu ben olabilirmiyim?elektr10 dedi ki:Ben böyle birini daha biliyorumpeynirr dedi ki:sevmedigim bi yönümü daha farkettim :S
çok konusuyom :^):#
o zaman ben sana en mükemmellerini ayarliyimpatrick dedi ki:duygusal yapıda olmama rağmen mantığımla hareket ettiğim için sevmediğim yönüm yok diyebilirim. (şartel mantığı; hayat duygusallık ile mantık arasında seçim yapacak ise, "duygusallık" anahtarını kapat "mantık" anahtarını devreye sok)
ama bak iş kolikim ve mükemmelletçiyim :$ , güzel de olsa bazen yoruyor beni.
Not: Yengeç Burcu olmakla birlikte yükseleni Oğlak olan bir babayiğitim
ha şöyleeeeeefish dedi ki:ben gene dayanamayıp konumu sabote edicem :$
pattt sen acaippp bi mavisin :^)
buhrannn
evet o 2. çok konuşan zat-ı muhterem de sensin cınım ;D
rengin sarı..cart sarı hem de![]()
patrick dedi ki:acayip mavi ne allaam yareppim, ölecek miyim? :S :$
chimera dedi ki:Arkadaşlar sabote edilen konular itina ile sonlandırılır buralardan geçerken genel bir uyarı yapayım dedim.
chimera dedi ki:Arkadaşlar sabote edilen konular itina ile sonlandırılır buralardan geçerken genel bir uyarı yapayım dedim.
patrick dedi ki:chimera dedi ki:Arkadaşlar sabote edilen konular itina ile sonlandırılır buralardan geçerken genel bir uyarı yapayım dedim.
ellerin dert görmesin. fish'e kefil olmuştum ama geri alabilirim, iste yeterki
Haddindne fazla duygusal ve iyi niyetliyim herkesi kendim gibi sanıyorum bu başıma bela açabiliyor çoğu zaman. Kaybetmiş olmayı bir türlü kabullenemiyorum ben nasıl kaybederim ? bunlardan nefret ediyorum gerçekten.