emubaltaci dedi ki:mod. olmak istiyorsun yani tekrardan... hangi bölümde mod. olmak istiyorsun bi fikrin varmı?
Ben admin olmak istiyorumemubaltaci dedi ki:mod. olmak istiyorsun yani tekrardan... hangi bölümde mod. olmak istiyorsun bi fikrin varmı?
sonra kilo alıyonuz ama :*fish dedi ki:ben yemek yapmak istiyorum halaaaaaaaaa :}
emubaltaci dedi ki:sonra kilo alıyonuz ama :*fish dedi ki:ben yemek yapmak istiyorum halaaaaaaaaa :}
emubaltaci dedi ki:sonra kilo alıyonuz ama :*fish dedi ki:ben yemek yapmak istiyorum halaaaaaaaaa :}
bdco dedi ki:yav emu abi beni atladın ben admin olmak istiyorum![]()
bdco dedi ki:yav emu abi beni atladın ben admin olmak istiyorum![]()
peynirr dedi ki:Adminlik paraylamı canıııııımm ;D
adminlik zorda sanada bi modluk düşünürüz... ben bu işi yaparım bir dedigin bir bölüm varsa acıkta Troy abinle senide görüsiyimbdco dedi ki:iyi be tamam editör oluyum bari![]()
![]()
benim kömişim daha evlenmeden göbek yaptı ;Demubaltaci dedi ki:adminlik zorda sanada bi modluk düşünürüz... ben bu işi yaparım bir dedigin bir bölüm varsa acıkta Troy abinle senide görüsiyimbdco dedi ki:iyi be tamam editör oluyum bari![]()
![]()
fish nerden gördün benide zayıfsın dedin hemen sende... evlenince göbek yapmak en büyük hayalim![]()