- Reaksiyon puanı
- 2,515
Gençler malum yılbaşı geliyor sevgiliye ne hediye alınır ? Annesine bile ne hediye alacağımı buldum sevgilime bulamadım
Güzel bir saat yada anlamlı bir kolye alabilirsin.Gençler malum yılbaşı geliyor sevgiliye ne hediye alınır ? Annesine bile ne hediye alacağımı buldum sevgilime bulamadım
40×50 cm IŞIKLI YILDIZ HARİTALI TABLO – Gökyüzüböyleydi
Gençler böyle bir hediye alıcam. Bu tablonun üzerine nasıl bir söz yazabilirim?
“Parıltın(veya ışığın), evrendeki bütün yıldızları bastırıyor.” Şeklinde düşündüm ne dersiniz ? Önerileriniz benim için değerli arkadaşlar…
Ben olsam kendime kolye alınmasını isterdim. Ama böyle bi yarısı sende diğeri onda falan o şekil olanlardan. Alanımız yok keşke olsa?Gençler malum yılbaşı geliyor sevgiliye ne hediye alınır ? Annesine bile ne hediye alacağımı buldum sevgilime bulamadım
Biz erkeklerde bir iltifat alınca 5-10 yıl unutmuyoruz kolye hayalleri çoktan geçti ?Ben olsam kendime kolye alınmasını isterdim. Ama böyle bi yarısı sende diğeri onda falan o şekil olanlardan. Alanımız yok keşke olsa?
5-10yılmıBiz erkeklerde bir iltifat alınca 5-10 yıl unutmuyoruz kolye hayalleri çoktan geçti ?
30 yıl kafi5-10yılmı. Dur sana 20yıl unutamayacağın bir iltifat ediyim Kalbinde yer yoksa güzelim, SİNYAL ver ki ben de BAGAJdA gideyim.
Aşkım sen Jant’tım ol ben LASTİĞİN.Bir ömür seni başımın üstünde taşırım.sen hep pırıl pırıl kal ben ezileyim.
O günlerde gelir kardeşim sıkma canını. Herkes kendi zamanını yaşar kimisi 24 de evlenir, kimisi okumaya başlar, kimisi boşanır, kimisi çoktan zengin olmuştur. O yüzden sıkma canını hiç. Senin zamanın geldiğinde sende bu hediyeleri alacaksın. Ben sana alıverem dicem de yengene açıklayamam birde erkek erkeğe kolye hediye etmez der. Dertsiz başım dert olurBen olsam kendime kolye alınmasını isterdim. Ama böyle bi yarısı sende diğeri onda falan o şekil olanlardan. Alanımız yok keşke olsa?