Sevgilim kızsa da arabama sürekli otostopçuları alıyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Radyo programına konuk olan hangi güzel şarkıcı özel yaşamıyla ilgili çok özel itiraflarda bulundu

Radyo programına konuk olan şarkıcı Demet Akalın özel yaşamıyla ilgili çok özel itiraflarda bulundu.

Akalın günlük yaşamında arabasıyla gezerken meğer otostupçuları arabasına alırmış. Şarkıcı sevgilisi Oğuz Kayhan'ın da bu duruma çok bozulduğunu da söylemeden edemedi.

Güzel şarkıcı programda başından geçen bir kaç otostop olayını da anlattı.

Ünlü şarkıcı şöyle konuştu: "Geçenlerde arabama aldığım iki çocuk beni tanımadı. Hiç makyajım yoktu. Etiler'den geçerken bana, 'Kaza olacak herkes sana bakıyor. Saçların çok sarı ondan herhalde' dediler.

Bir kere de İzmit'ten dönerken, gişelerde bir askerin otostop yaptığını gördüm. Bir kişi görünce durdum ama bir anda 8 asker bindi arabama. Asker kızıyım ya, güvendim onlara. Onlarla fotoğraf çektirdik ve birlikte şarkılar söyledik..."

Kaynak

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
mila12 dedi ki:
güvendim onlara. Onlarla fotoğraf çektirdik ve birlikte şarkılar söyledik..."
inanayım mı? :L :D
ahh o arabada bende olsaydımmm ;D açık denizlere yol alsaydımmm :^) offf karıştı ya ;D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
böyle devam ederse o italyan sanatçının durumuna düşer benden söylemesi gebzeden geçeeken birisi otostop yapar alır arabasına...