• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sevgilim cariyem

Allah hep böyle mutlu etsinnnn :)

ama ne yalann söliyimmm kıskanıyom keşkem benim de bi abim olsa :(

Jengar,

sana verdiğim kredi kartı 1 hafta daha sende kalabilir sevgilim aşkım.

;)

hayırlı akşamlar arkadaşlar

Herşey tamamda ben bu "cariyem" meselesini anlamadım.

Biraz açabilir misiniz?

Yoksa ben anlamaz mıyım?

Saygılar

Not:Muhabbetinizi böldüğüm ve aranıza kara kedi gibi girdiğim için lütfen kusuruma bakmayın.

Troy dedi ki:
Jengar,

sana verdiğim kredi kartı 1 hafta daha sende kalabilir sevgilim aşkım.

;)

bende istiyorum :^) bi hafta deil sadece pazar günü için versende olur :*

Kızım sana kredi kartı verilmez be deli misin? Bizzat şahit oldum alışverişte gözü dönüyor Blue.Silk'in o.O :D

aşkolsun yaa :( bi daha senlen gitmem alışveriş merkesine :(

ben gelirim senne alışverişe :D benimde gözüm dönüyoda ondan bis ii alışveriş yaparıs senne :*

EzOhİsTaN dedi ki:
ben gelirim senne alışverişe :D benimde gözüm dönüyoda ondan bis ii alışveriş yaparıs senne :*
ahahhha dedim sana mavi sana alışverişin inceliklerini ögretcem diye :D
ama bak kacırdın sansını :D canım yaa alışveriş sezonu kapandı :D yeni sezon acıldı :D fiyatları görmelisin :*

abicim muhabbete bak nerden nereye gelmiş. troy sen bunlarla nasıl baş ediyon yaw...

Mehmet dedi ki:
Herşey tamamda ben bu "cariyem" meselesini anlamadım.
Not:Muhabbetinizi böldüğüm ve aranıza kara kedi gibi girdiğim için lütfen kusuruma bakmayın.

Kendisi, sevgilisi olan zat-ı alinin, yani benim en büyük yardımcımdır.

Oldu mu şimdi Mehmet hocam?

hayırlı sabahlar arkadaşlar;

İnanın bana kızmadığınız için size çok teşekkür ederim.
Dünden beri hep aklımı kurcalıyordu.

"Yahu muhabbetin arasına kara kedi gibi girdim,milletin muhabbetini,böldüm,ağızlarının tadını kaçırdım" diye.

Ama görüyorum ki kızan olmamış.
Siz muhabbetinize,alışverişinize,sevginize devam edin.

Ben şöyle aradan bir sıvışayım.

Saygılar

Mehmet abi sana neden kızılsın ki. ;( Demi Tiroy :L

Kızmadık tabii ki de. Hassas kelimeleri, nerede kullanacağımızı söylemek için yer ve zaman olmaz ;) Teşekkürler hatta.

sizin gibi bi abisi olduğu için şanslı, siz de öyle bi kardeşe sahip olduğunuz için bi o kadar şanslınız, en azından gördüğüm kadarıyla.

öyle işte =)

resmin sahibi Jengar ve Jengar Troy'un kız kardeşi anlaşıldımı arkadaşlar :)

Harbi kafam karıştı yaa :D Jengar Troyun kız kardeşi, Troy Jengar a Sevgilim Cariyem diyo, Jengar troya Aşkım Diyo. Sonra Troy SeciL e aşkım diyo Sonra diğer çok şanslısın diyo. Aga burası DALLAS ı geçmiş ben bişey anlamadım. Kim kimin sevgilisi kim kardeşi. Offf kusura bakmayın :( birisi açıklasın...:)

Konuyu nasıl bir hortlattınız böyle :D