Sevgilim benden utanıyor

gökhan2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgilim benden utanıyor :wub: yan yana otururken dilimiz tutuluyor konuşacak hiç birşey bulamıyoruz bu sorunu nasıl atlatabiliriz:confused1:

bugra4515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bunun için yapıcağın tek şey cok buluşcaksın az sosyal medyadan veya telefondan konuşcaksın 3. buluşmada gider :thumbup1:

Edit : Yaş kaç ? :D

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiz birsey bulamiyorsaniz sinema, sergi, etkinlukleri takip edin. Basbasa oldugunuzda birlikte internetten bunlari arasturin. Birlikte takikdikca konusacaginiz seyler cogalir hatta bilerek veya isteyerek sessi sessiz uzanip bulutlari izleyeceginiz gunler bile olur :) mayista sevgilisi olmasi ne guzel insanin. Bu bahar ne is var ne ask var bende.... bunaldim yine bak

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İyi güzelde bunun yazılım ile alakası nedir yanlış yere açılmış konu. :D

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sevgilim benden utanıyor :wub: yan yana otururken dilimiz tutuluyor konuşacak hiç birşey bulamıyoruz bu sorunu nasıl atlatabiliriz:confused1:
Sen yine iyisin benim utanacak sevgilim yok :D Sendeki lükse bak :D
Birde konunun yazlım ile alakası ne :D

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aynen birader ya ne zaman bu tür konular görsem moralim bozulur bizim hiç olmadı ki bilelim :) Buldukta utanması kaldı :D
Bundan sonra böyle konularda hep kötü tavsiye vercem :D ayrılsınlar abi :D
Bide her erkeğe 10 kadın düşüyomuş benimkileri kim kullanıyosa bulacam onu buraya yazdım :D

gökhan2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumu yeni açtım konuyu açmayı bile zor buldum :)

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Zamanla geçer rahat ol kardeşim havadan sudan muhabbete gir :)

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Forumu yeni açtım konuyu açmayı bile zor buldum :)

Forumda konular genel başlıklar altında mevcut. Haberler,Yazılım,Donanım diye gidiyor aşağıya doğru açacağın konu hangisine uyuyorsa o başlık altında açarasın bir dahakine. Zamanla öğrenirsin :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Şimdi biz sana ne kadar utanma desekte boş hikaye vız gelir trıs gider :) Utangaçlık içte olan bir duygu birbirinizi daha fazla tanıdıgınızda o duygu kayıp olur.

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ortak ilgi alanlarınızdan konuşmaya başlamak aranızdaki muhabbeti ilerletmek için başlangıç olabilir.sonraki zamanlarda beraber gittiğiniz sinema filmi veya diğer etkinlikler hakkında konuşabilirsiniz.

:)
daha ilerleyen zamanlarda sen kendi günlük yaşamından 1-2 kelam eder sonra kız arkadaşına pası atar 3 saat boyunca kızın gözleri bakar sanki vivaldinin La verita in Cimento konçertosunu dinliyormuş gibi veya mozartın 3.senfonisini, bülbül şakıması sesini dinler durursun arada bir tasdiklemek için bir kaç kelam etmeyi unutma.. :)

tarık_07

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bırak dilin tutulsun, aşk dilinen değil, duygu ve hislen yaşanır. Bu bir aşk yaşa ve akışına bırak. ;-)