gizem durmaz
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu gerçek mi?

Bence gerçek denilen şeyi bu tablodan başka bi görüntü daha iyi açıklayamazRuNaL dedi ki:Sence gercekse sorun yok :*
Blue.Silk dedi ki:runal üzüldüm valla sana![]()
Bu konulardaki "yenildik ama ezilmedik" havana hayranım Runal ;DRuNaL dedi ki:Blue.Silk dedi ki:runal üzüldüm valla sana![]()
neden ki :*
RuNaL dedi ki:Blue.Silk dedi ki:runal üzüldüm valla sana![]()
mavinok.ta dedi ki:RuNaL kardeşim üzülme sana msndeki nickinin yanındaki küçük yazıyı hatırlatırım...
sonuna kadar desteklediğim bir cümle...
sıkma canını![]()
Blue.Silk dedi ki:RuNaL dedi ki:Blue.Silk dedi ki:runal üzüldüm valla sana![]()
rsimleri görünce helede o bonu bükükü içim acıdı :$
amesfa dedi ki:Bir aan önce bitsede kurtulsak.![]()
yok bu konu uzayacağa benziyorelektr10 dedi ki:10 dakika sonra "artık geçerliliği kalmadığı" için konu kilitlenirse hiç şaşırmam
amesfa dedi ki:Bir aan önce bitsede kurtulsak.![]()
Blue.Silk dedi ki:pişikoloşinizmi bozuldu :^)
RuNaL dedi ki:Blue.Silk dedi ki:pişikoloşinizmi bozuldu :^)
benim mi psikolojim bozuldu :^)
Blue.Silk dedi ki:RuNaL dedi ki:Blue.Silk dedi ki:pişikoloşinizmi bozuldu :^)
benim mi psikolojim bozuldu :^)
seninki zatim posulmıs :^)
dierlerine soruyom :S
Kötü mod olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun hocamamesfa dedi ki:Az kaldı 7 dakika sonra bu konu uçar. Nihahaha (&(&
![]()
Bir önceki mesajımda bundan bahsediyordum mavimavinok.ta dedi ki:Kötü mod olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun hocamamesfa dedi ki:Az kaldı 7 dakika sonra bu konu uçar. Nihahaha (&(&
![]()
![]()
yok ben o lafı başka bişi için demiştim :* hani bu konunun muhatabı çok yaaa o bakımdanelektr10 dedi ki:Bir önceki mesajımda bundan bahsediyordum mavimavinok.ta dedi ki:Kötü mod olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun hocamamesfa dedi ki:Az kaldı 7 dakika sonra bu konu uçar. Nihahaha (&(&
![]()
![]()
![]()